Megvan, ki alakítja Yennefert és Cirit a The Witcher-sorozatban

Mellettük pedig összesen már több mint ötven színész csatlakozott a projekthez.

Megvan, ki alakítja Yennefert és Cirit a The Witcher-sorozatban

Miután pár hete kiderült, hogy Henry Cavill alakítja majd a főszereplő Geraltot, a Netflix nem várt sokat azzal sem, hogy felfedje, milyen szereplőket talált két másik fontos karakterhez. Ne kerteljünk sokat: Freya Allan játssza majd Cirit és Anya Chalotra hozza el nekünk Yennefert.

Allen mostanában a The War of the Worlds és az Into Badlands sorozatokból lehet ismerős, míg Chalotra az ABC-csatornán láthaó a Murdersben és a Wanderlustban. Mindjárt mutatunk képeket is a színésznőkről, melléjük téve érdekességképp a játékbeli karaktereket, de ne feledjük: a sorozat nem a játék, hanem közvetlenül a regény alapján készül, így két különböző interpretációról van szó. (Ennek megfelelően borítóképünk is illusztráció, tekintve, hogy a sorozatból még semmit nem láthattunk.)

Galéria megnyitása

A Hollywood Reporter egyébként arról is beszámolt, hogy ezek mellett még 50 fontosabb szerepet osztottak ki, és ezzel tulajdonképpen teljessé vált a gárda. Jodhi May lesz Calanthe királynő, Bjorn Hlynur Haraldsson lesz Eist, Adam Levy a druida Mousesack, MyAnna Buring pedig Tissaia.

A sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich is nyilatkozott a lapnak. Elmondása szerint nagyon sok rajongói attól fél, hogy a sorozat készítőinek víziója jelentősen eltér majd attól, ahogy az olvasók elképzelték ezt a világot. Továbbá attól is tartanak, hogy a készítők meg akarják majd szabadítani a sorozatot a The Witcher kulturális környezetétől és a szláv gyökereitől.

Hissrich elmondta, hogy ez nem is állhatna távolabb az igazságtól: "Mindig is az volt a célunk, hogy ezeket a szláv történeteket autentikusan adjuk elő egy globális közönség számára".

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap