Megtudtuk a PSVR exkluzív Vasember érkezésének időpontját

A Sony lerántotta a leplet a Marvel’s Iron Man VR megjelenési dátumáról, ám sajnos a Camouflaj fejlesztőcsapat egy nem túl közeli időpontot tudott csak kitűzni, az eredeti tervek szerint ugyanis még idén érkezett volna a játék.

Megtudtuk a PSVR exkluzív Vasember érkezésének időpontját

A történet folyamán természetesen Tony Starkot alakíthatjuk majd, akit egy hacker, Ghost fog megtámadni, mert nem kicsit haragosa a Stark vállalatoknak a korábban eladott fegyverek miatt. Célja, hogy romba döntse Tony és az apja életművét és ehhez a világ számos pontján szabotázs akciókat szervez. A harcok során pedig több kellemes és kellemetlen ismerőssel is találkozhatunk majd.

Külön érdekesség, hogy Ghost eredetileg egy féri karakter a képregény univerzumban, de a fejlesztők még a Hangya és a Darázs film előtt kitalálták, hogy nőként legyen a Vasember ellensége, így meglepődve tapasztalták az első videók láttán, hogy a filmesek is megváltoztatták a karakter nemét.

A PSVR szemüveg önmagában nem lesz elég, ugyanis a leginkább légi hadszintéren szerveződő csatákhoz két darab Move kontroller meglétére is szükség lesz. Magát az irányítást és az ikonikus, arcunk előtt megjelenő AR kijelzőt a fejlesztők majd másfél évig finomították, hogy tényleg a legjobb élményt nyújthassa a játék és a játékos a lehető legjobban eggyé válhasson a karakterrel.

Akit egy hosszabb és információkkal megpakolt videó is érdekel, az tekintse meg az SDCC 2019-en készült játékmenet videót.

A Camouflaj csapata nem ismeretlen a VR világban. Ők készítették korábban a telefonokra és VR szemüvegekre kiváló fogadtatású és ötletes République játékot, így vélhetően egy kifogástalan minőségű élménnyel leszünk gazdagabbak.

A Vasember VR változata már előrendelhető két kiadásban. 11.990 Ft-ért az alapjátékot kapjuk meg, míg 14.990-ért már különböző bónuszokkal is gazdagodunk. Ilyen felár mellett az alapjáték mellé kapunk 4 darab egyedi dekorációs elemet, 12 Research pontot, a játék digitális zenegyűjteményét és egy egyedi PS4 menütémát.

A megjelenés pedig 2020 február 28-ra várható kizárólag PSVR-ra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap