Mégsem MOBA lesz Dungeon Defenders 2

Az alkotók inkább egy valódi folytatás mellett döntöttek

Mégsem MOBA lesz Dungeon Defenders 2

A Dungeon Defenders 2 fejlesztője, a Trendy végül elvetette az eredeti tervet, ami szerint a játék Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) lett volna. Dave Loyd rendező, aki pár hónapja csatlakozott a stúdióhoz a játék hivatalos fórumán tette közzé a hírt.

"Nehéz döntést kellett hoznom" - írta. "Két éve már, hogy a Dungeon Defenders megjelent, és sokan jogosan tehetik fel a kérdést: hol van a Dungeon Defenders 2? Eredetileg MOBA-stílusú PvP játéknak készült, de átgondoltuk a projektet, és úgy döntöttünk, hogy megfordítjuk a hajót, és inkább arra koncentrálunk, hogy valódi folytatást készítsünk. Boldogan jelentem be, hogy a Dungeon Defenders 2 fejlesztés alatt áll!"

A Dungeon Defenders 2-t idén márciusban jelentették be, ingyenesen játszható tower defence játékként, ko-op és kompetitiv módokkal. A ko-op módot úgy jellemezték, hogy ez az első rész valódi folytatása, kiterjedt történettel és 24-játékosos világgal.

A kompetitiv mód lett volna a League of Legends-stílusú MOBA, csak éppen a Dungeon Defenders világában. Az alapötlet abból állt, hogy öt játékosnak kellett volna megvédenie tornyait az ellenséges csapattól, klasszikus MOBA-stílusban. A Trendy reméli, hogy a játékosokat is bevonhatja az újraindított játék elkészítésébe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward