Megkapta az októberi nagy frissítést az Xbox One

Az Xbox One megkapta az új konzolokból régóta hiányolt DLNA-támogatást, és bekerült az új Snap Center is, többek között.

Megkapta az októberi nagy frissítést az Xbox One

Továbbra is folytatja a remek munkát a Microsoft az Xbox One operációs rendszerével, a hónapról-hónapra érkező frissítésekkel a megjelenés óta rohamléptekben fejlődött a konzol. A mai napon minden régióban elérhető lesz az októberi frissítés, ha pedig Instant On módban használjátok a konzolt, akkor magától letölti és telepíti, amíg alszik.

De mik a fontosabb újdonságok? Nos, egyrészt teljesen megújult a Snap Center, amit most már az Xbox gomb dupla megnyomásával tudunk előhozni a kontroller segítségével, és az Xbox 360 közkedvelt Guide menüjéhez hasonlóan nagyon gyors elérést ad a Friends, Messages és a GameDVR alkalmazásokhoz, ezen kívül mutatja az órát és a kontroller akkuinak állapotát. Ezzel a korábbinál sokkal kényelmesebben nyithatunk meg, vagy zárhatunk be alkalmazásokat snap módban.

A főoldal is átalakult némileg: bekerült egy teljesen új, folyamatosan frissülő barát-szekció, de maga a Friends alkalmazás is frissült, mint az ahogy az Achievements is, amivel párhuzamosan számos új lehetőséget kapott az okostelefonos SmartGlass alkalmazás.

Talán a legfontosabb azonban, hogy végre mindenki számára elérhető az új Media Player alkalmazás, mely támogatja a DLNA-t, amivel távolról streamelve tekinthetjük meg filmjeinket, zenéinket, képeinket, ráadásul bekerült a .mkv fájlok helyi lejátszásának támogatása is.

Számos egyéb ponton okosodott a rendszer, melyekről a teljes listát a hivatalos Xbox Wire blogon találjátok meg, és persze javult a teljesítmény is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward