Megjelent a Left 4 Dead: Crash Course

A Valve zombihentje nemsoká elér a második részéhez, de addig is megjött az első rész legnagyobb szabású letölthető tartalma.

Megjelent a Left 4 Dead: Crash Course

Aki PC-n játszik a Left 4 Deaddel, az bizonyára nem problémázik azon, hogy érdekli-e a DLC vagy sem, mert a Steamen át ingyen le lehet azt tölteni. Ám ha Xbox 360-ra vettük meg az L4D-t, komoly pofára esés vár ránk, hisz a CC ott bizony 560 Microsoft pontot (kb. 1300 Ft) kóstál. Megéri? Nos, az attól függ. A Crash Course egy alig fél órás kampányt tartalmaz két fejezettel, melyben a sztori szinte semmit sem halad előre. Ezen felül a játék olyan helyeken indul, amiket már többször bejártunk, és igazán csak az utolsó két helyszín lesz igazán új élmény.

                              

                                                                                  L4D: Crash Course gameplay

Van még pár új achivement, és a játékmenet is sokkal akciódúsabb lett, mert a DLC egy elég súlyos este eseményeit dolgozza fel, de ezen felül semmi extra. Ingyen még egy jó kis DLC-nek lenne mondható (PC-n az is), de hogy a Microsoft ezért pénzt is kér, kissé bosszantó. Pláne, hogy a Valve-nak bevallottan semmi köze az ügyhöz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward