Megérkeztek a Kingston legújabb SSD meghajtói

Itt a gyártó SSDNow E100-as sorozatának költséghatékonyabb köntösbe öltöztetett változata, az SSDNow E50-es sorozat.

Megérkeztek a Kingston legújabb SSD meghajtói

A Kingston legfrissebb SSD meghajtói ezúttal azokat az üzleti felhasználókat célozzák meg, akik nem igényelnek akkora strapabíróságot, mint amit a vállalat korábban bemutatott SSDNow E100-as sorozatú SSD meghajtói kínálnak, viszont cserébe hasonló teljesítményre és kedvezőbb árra van szükségük.

A vállalat mérnökei az igényekre reagálva elkészítették az SSDNow E50-es sorozatot, amelyben 100 GB-os, 240 GB-os és 480 GB-os modellek lapulnak. Az új SSD meghajtók az LSI SandForce SF-2581-es SSD vezérlőjére támaszkodnak, ami a DuraWrite technológiával az SSD élettartamát, a RAISE segítségével pedig az adattár megbízhatóságát növeli. A költséghatékony SSD meghajtók hirtelen áramszünet alkalmával kínálnak megfelelő védelmet, ami lehetővé teszi az éppen zajló írási művelet befejezését és az adatvesztés elkerülését. Itt alighanem nagykapacitású kondenzátor(ok) alkalmazásáról van szó.

A 2,5 colos formátummal érkező, SATA 6 Gbps-os csatolófelületet alkalmazó SSDNow E50-es SSD meghajtók legfontosabb tulajdonságait az alábbi táblázat összesíti:

Az új SSD meghajtók főleg azokon a területeken jönnek jól, ahol szükség van az MLC szinkron NAND Flash memóriachipek magas IOPS sebességére és a 15K-s SAS merevlemezekkel szemben nyújtott összes egyéb előnyükre is. A termékek tökéletesen alkalmazhatóak adat-gyorsítótárazásra, online tranzakciók gyorsítására és a virtualizációs teljesítmény növelésére. Az új SSD meghajtók magas IOPS teljesítményükkel segítenek az I/O késleltetések csökkentésében, magas adatátviteli sávszélességük pedig hozzájárul az adott rendszer sebességének növeléséhez - mindez az SSDNow E100-as sorozathoz képest költséghatékonyabb köntösben érhető el.

A három év garanciával érkező SSDNow E50-es SSD meghajtók hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward