Megérkezett a Gigabyte tuningolt HD 5870-ese

A Gigabyte kínálatában egy új, gyárilag tuningolt Radeon HD 5870-es videokártya jelent meg, amely egyedi hűtéssel rendelkezik. A Super Overclock sorozatba tartozó jövevény Ultra Durable VGA technológiával készül, azaz a kártya nyomtatott áramköri lapja két uncia rész felhasználásával készül.

Megérkezett a Gigabyte tuningolt HD 5870-ese

A Gigabyte kínálatában egy új, gyárilag tuningolt Radeon HD 5870-es videokártya jelent meg, amely egyedi hűtéssel rendelkezik. A Super Overclock sorozatba tartozó jövevény Ultra Durable VGA technológiával készül, azaz a kártya nyomtatott áramköri lapja két uncia rezet tartalmaz.

A Gigabyte átvette az MSI-nél bemutatkozó feszültségellenőrző pontokat, amelyekre multimétert kapcsolva könnyedén ellenőrizhetjük a Vcore és a Vmem feszültségek alakulását. A gyártó a tuningolt különlegesség hűtéséhez egyedi megoldást használ: a két ventilátorral ellátott hűtő négy hőcsővel is rendelkezik, és a referencia hűtőknél 13 Celsius fokkal tartja hűvösebben a GPU-t, ami nem elhanyagolható előny.

A GPU a referencia 850 MHz helyett 100 MHz-cel magasabban, azaz 950 MHz-en ketyeg, míg a memória chipek órajelét 4800 MHz-ről kereken 5000 MHz-re emelték. A videó kimenetek között két DVI port, egy HDMI, valamint egy DisplayPort csatlakozó van jelen.

A Gigabyte Radeon HD 5870 Super Overclock már egyes helyeken előrendelhető, a kártya ára 448 euró magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward