Shop menü

MÁSIK RENDEZŐVEL MEGY VISSZA UTÓFORGATÁSOKRA A BORDERLANDS-FILM

Azt nem tudni, hogy mennyit változtatnak az eredeti elképzelésen.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Másik rendezővel megy vissza utóforgatásokra a Borderlands-film

A Borderlands-film forgatása 2021 elején kezdődött Magyarországon. Egyébként is egyre több hollywoodi filmet forgatnak nálunk a remekül kiépített infrastruktúra és a kiváló elérhető szakemberek miatt, de 2021-ben a koronavírus is közrejátszott abban, hogy még a szokásosnál is több film jött hozzánk.

Nálunk ugyanis viszonylag hamar reagáltak a hatóságok, és bevezették azokat a fajta "buborékokat", amik megfelelően szétválasztják a különböző stábtagokat, és rögtön kötelezővé vált az állandó tesztelés is. Ezeket nagyon hamar átvették más országok filmiparai is.

A produkciós oldalról a magyar MidAtlantic Films vett részt a Borderlands elkészítésében, akik egy hatalmas új stúdiót nyitottak meg Lionsgate számára, de nálunk készült a Jack Ryan harmadik évada, és legalább egy Marvel projekt is. Úgy tudni, a Borderlands-film tulajdonképpen elkészült, és már 2022 novemberében tartottak tesztvetítéseket. Az ezekre érkezett visszajelzések alapján pedig a fejesek úgy döntöttek, hogy bizonyos dolgokat újra kellene venni. A pótfelvételeket azonban már nem a film eredeti rendezője, Eli Roth vezeti majd, hanem a helyét Tim Miller (Deadpool) veszi át.

Fontos megemlíteni, hogy semmi konfliktus nincs a rendezők és a stúdió között, egyszerűen arról van szó, hogy Eli Roth már a következő filmjén dolgozik, így nem ér rá.

Roth következő filmje egyébként a Thanksgiving nevű horror lesz, aminek a háttértörténete érdekes, ugyanis az egyik kamu filmelőzetes ihletette, amit a Robert Rodriguez és Quentin Tarantino együttműködésében készült Grindhouse double feature (Planet Terror és Death Proof) bemutatásánál vetítettek. Itt más kamu trailerek is mentek, amikből már azóta film lett, így járt például a Machete és a Hobo with Shotgun is.

De visszatérve a Borderlands-filmre. A főszereplők Cate Blanchett (Lilith), Jamie Lee Curtis (Patricia Tannis), Kevin Hart (Roland), Ariana Greenblatt (Tiny Tina), Gina Ghershon (Moxxi), Florian Munteaunu (Krieg) és persze Jack Black, mint Claptrap.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére