Marokkonzol MMO-ra kihegyezve a Panasonictól

A Panasonic, amitől anno a 3DO-t is kaptuk, elkezdte a bevezetőkampányát egy új marokkonzolnak, ami a keresztségben a Jungle nevet kapta, a célközönsége pedig az online játékosok.

Marokkonzol MMO-ra kihegyezve a Panasonictól

A Panasonic, amitől anno a 3DO-t is kaptuk, elkezdte a bevezetőkampányát egy új marokkonzolnak, ami a keresztségben a Jungle nevet kapta, a célközönsége pedig az online játékosok. A Gizmodo által beszerzett fotó alapján a gép kinyitható, kagyló kialakítást kapott, gumírozott borítással, hogy bírja a strapát. A képernyő alá egy QWERTY billentyűzet került egy D-pad és egy tapipad társaságában. Van két hátsó gomb is, és bár a képen nem látszik, de elvileg van USB és HDMI csatlakozó is. A kijelzője felbontása elvileg nagyon magas (aki a PAX-on látta szuperlatívuszokban beszélt róla), operációs rendszerként pedig Linux futkározik majd rajta. Egyelőre a specifikáció titok, így semmit nem tudunk arról, hogy milyen erős vas lesz benne, és hogy milyen módon csatlakozhatunk majd a netre. A WiFi persze alap, de ha tényleg kötetlen netes élményt szeretnének, akkor nem ártana egy 3G modem sem.

A hivatalos honlapon azt írják, hogy működni fog a SyFy Battlestar Galactica (Csillagközi Rombolóként ment nálunk) MMO-jával, és az egyik idézetben hivatkoznak a Runescape-re is. Mint mondják, sok fejlesztővel dolgoznak együtt, és még többet szeretnének elcsalni a dzsungelbe, hogy elég nagy legyen a kezdőkínálat. A gép eredetéről ennyit írtak:

„Úgy kezdtünk ezt az utazást, hogy megkérdeztük a játékosokat, mit szeretnének. Majdhogynem egyhangúan azt kaptuk, hogy online játékos termékeket. Néhányan egy új marokkonzolt szerettek volna, néhányan új tartalmakat, néhányan pedig új élményeket (egy srác egy Kalphite Királynős tetkóra vágyott). Válaszképpen megszületett a Jungle.”

A következő pár hétben többet tudunk majd meg, kíváncsian várjuk mit alkottak a Panasonicnál.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward