Már a Burning Crusade Classicban gondolkozik a Blizzard

Már a Burning Crusade Classicban gondolkozik a Blizzard

A World of Warcraft Classic játékosainak (jelenleg) egy nagyon kis része arról számolt be, hogy véletlenszerűen szembetalálták magukat egy új kérdőívvel, melyet a Blizzard intézett hozzájuk, és egy esetleges Burning Crusade Classic-kal kapcsolatban kéri ki a véleményüket.

Maga a kérdőív persze egy elég egyszerű kérdéssel indul: mennyire érdekelne téged egy Burning Crusade Classic, ahol a válaszok az "egyáltalán nem érdekel"-től az "extrém módon érdekel"-ig terjednek.

Az egyik következő kérdés azonban már érdekesebb, ebből ugyanis az szűrhető le, hogy a Blizzard többféle módszert fontolgat annak tekintetében, hogy miként is kéne behozni a kiegészítőt a meglévő rendszerbe.

Galéria megnyitása
 

Ezzel kapcsolatban a következő lehetőségeket ajánlják fel:

  • Folytatnád a játékot a meglévő Classic karaktereddel a jelenlegi szervereden, ahogy az természetes módon fejlődik tovább a Burning Crusade-be, de azzal a lehetőséggel, hogy bármikor visszatérhetsz egy Classic szerverre, ami sosem fejlődik tovább a 60-as szintnél.
  • Folytatnád a játékot a meglévő Classic karaktereddel a jelenlegi szervereden, ami sosem fejlődik tovább 60-as szintnél, azzal a lehetőséggel, hogy transferelhetsz egy Burning Crusade szerverre.
  • Egy teljesen új karaktert indítanál 58-as szinten egy új Burning Crusade szerveren.
  • Egy teljesen új karaktert indítanál 1-es szinttől egy új Burning Crusade szerveren.
  • Egyik sem a fentiek közül.

Látható tehát, hogy a Blizzard is pontosan tudja, hogy bizonyos játékosok inkább örökre megmaradnának a szűz és nyers Classic szervereken, és nem igazán szeretnének tovább lépni ebből a korszakból, ha nem muszáj. Mindenesetre jó látni, hogy a fejlesztők is többféle opcióban gondolkoznak, és adott esetben megadják a lehetőséget a tovább- és a visszalépésre is. Legalábbis úgy tűnik, hogy ezek a tervek.

A World of Warcraft Classic sikerét nem lehet pontosan megítélni, de az biztos, hogy a kezdeti időszakban tömve voltak a szerverek, és az érdeklődés messze felülmúlta a Blizzard várakozásait. Azóta persze a játékosszám folyamatosan apad, a cég nem is közli pontosan, hogy mennyi aktív felhasználóval rendelkezik a játék.

Úgy tűnik mindenesetre, hogy ahhoz bőven elég sikeres, hogy a Blizzard a folytatásban gondolkozzon, és a Burning Crusade talán a mai napig az egyik leginkább kedvelt kiegészítő volt, ami megoldotta az alapjáték számos hibáját és hiányosságát, és közelebb hozta a raidelést az "átlag" játékoshoz.

Persze lehet, hogy csak engem fűznek hozzá túlzottan romantikus emlékek, amikor a Public Enemy klánnal az országban elsőként nyomtuk le Kil'Jadent (is). Nektek melyik volt a kedvenc kiegészítőtök a World of Warcraft története során?

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap