Liam Neeson újra gyilkol – Heti mozipremierek

Neeson ezúttal hókotrósként áll bosszút, jön az Így neveld a sárkányodat harmadik része, elmélyedhetünk Dick Cheney életében, és megismerhetjük egy igencsak különös barátság történetét!

Liam Neeson újra gyilkol – Heti mozipremierek

Pályája során Liam Neeson több, a bosszú körül forgó filmben is megcsillogtatta tehetségét. Így nem különösebben meglepő, hogy az Az eltűnés sorrendjében rendezője, Hans Petter Moland őt választotta műve amerikai remake-jének, a fekete humorú Dermesztő hajszának a főszerepére. A népszerű színész ezúttal nem visszavonult, de szakmája aljas-mocskos trükkjeivel bátran élő ex-ügynökként, vagy borzalmasan összeégett tudósként kezd bele vendettájába, hanem egy, a fia meggyilkolása után az összes, halálában szerepet játszó gengszterrel végezni akaró hókotrósként ritkítja meg a haramiákat, akik kezdetben elképzelni sem tudják, hogy ki vadászhat rájuk.

Az inkább családi programot keresőket az Így neveld a sárkányodat 3. fogja megcélozni. A 2010-ben útjára indult sorozat záróepizódjában a faluja vezetőjévé váló Hablaty, és hűséges sárkánya, Fogatlan egy minden korábbinál veszedelmesebb ellenféllel veszik fel a harcot. Ám dolgukat a legkevésbé sem könnyíti meg, hogy az éjfekete tűzokádó beleszeret fajtája egy hófehér nőstényébe, és új kedvese miatt megannyi galibába keveredik.

A közelmúlt történelmélt feldolgozó alkotások iránt érdeklődők az Alelnökre válthatnak majd jegyet. Ez George W. Bush jobbkezének, a többek véleménye szerint az USA-t ténylegesen irányító Dick Cheney-nek az életét mutatja be.

Felsorolásunkat a több kategóriában is Oscar-díjra jelölt Zöld könyv - Útmutató az élethez zárja. Peter Farrelly a hatvanas évek Amerikájában játszódó dramedy-jét választva az egy veszélyesnek ígérkező, déli turnéra induló fekete zongorista, Don Shirley, és testőr-sofőrje, a fehér Frank Vallelonga sajátos kapcsolatába pillanthatunk bele.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Február 21.

  • Dermesztő hajsza
  • Így neveld a sárkányodat 3.
  • Alelnök
  • Zöld könyv - Útmutató az élethez

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap