Liam Neeson nem vállal többé szuperhősfilmet

Liam Neeson nem vállal többé szuperhősfilmet

Talán bátran mondhatjuk, hogy a Christopher Nolan által készített Batman-trilógia megmutatta, hogy lehet egy szuperhős-film sikeres, mielőtt még a Marvel teljesen átvette volna a terepet. Sőt, Nolan érdeme az is, hogy megpróbálta a műfajt némileg sötétebbé, keményebbé tenni, és egy kicsit közelebb hozni a valósághoz, bármilyen hülyén is hangozzon ez.

Liam Neeson pedig kiváló volt Ra's al Ghul szerepében, még akkor is, ha igazából csak az első epizódban jutott komolyabb mennyiségű időhöz a képernyőn. Úgy tűnik azonban, hogy ez elég is volt neki, és nem nagyon szeretne újra szuperhősös filmekben szerepelni. Egészen konkrétan a következőt nyilatkozta a dolog kapcsán:

"Őszintén meg mondom, hogy nem szeretnék visszatérni ebbe a műfajba, aminek ráadásul egyáltalán nem is vagyok valami hatalmas rajongója. Úgy gondolom, hogy ezek Hollywood leginkább csili-vili alkotásai, mindenféle technológiai újdonsággal persze, amiket csodálok is, de semmi kedvem napi három órán keresztül a konditerembe járni, hogy aztán belepréseljem magam egy feszes ruhába és maszkot húzzak."

Ezt követően hozzátette, hogy egyébként nagyon sok színészt ismer és tisztel, akik hasonló szerepeket vállalnak, és ezekben a szerepekben kiválóan alakítanak, de ez a műfaj egészen távol áll Neesontól. Mint elmondta, mindennek megvan az oka, amikor elvállal egy szerepet, a Star Wars-előzmény trilógiájáról például ez jutott eszébe:

"Az első új Star Wars 22 évvel ezelőtt volt, és nagyon élveztem, mert rengeteg addig nem látott újdonságot vonultatott fel. Egy teniszlabdának kellett színészkednem, ami aztán a végleges filmben valamilyen digitális idegen lényként jelent meg, és hasonlók. Ez nagyon érdekes volt, és színészileg kihívás volt, hogy realisztikusnak tűnjön. De kimerítő volt, nem szeretnék többé hasonlóba belefogni."

Neeson persze mostanában híres az akciófilmjeiről, leginkább az Elrabolva óta, amivel kapcsolatban ismételten csak a realizmust érintve beszélt: "Ezekben szinte ismétlem önmagam, és próbálom őket valóságossá tenni, holott teljes őrültségek, és inkább a Tom és Jerryre hasonlító szituációkkal vannak tele. De próbálkozom, még akkor is, ha a dialógusok buták, legalább megpróbálóm úgy előadni, hogy amennyire lehet, realisztikusnak tűnjenek. Néha bejön, néha pedig nem..." -fejezte be.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap