Lelőné a Crytek a saját perét a Star Citizen fejlesztői ellen

De később folytatná, szerintük ugyanis továbbra is a CryEngine-t használja a játék, és valójában nem váltottak az Amazon motorjára.

Lelőné a Crytek a saját perét a Star Citizen fejlesztői ellen

A Crytek leállítani a saját maga által indított pert a Star Citizent fejlesztő Cloud Imperium Games ellen, amíg a különálló single player anyag, a Squadron 42 meg nem jelenik. A Crytek szerint nem érdemes az eredeti tervek szerint 2020 júniusában folytatni a pert, ugyanis az abban foglaltak többsége a Squadron 42-vel kapcsolatos, ami pedig nem valószínű, hogy addig megjelenik.

A Crytek eredetileg azért perelte be a Cloud Imperium Gamest, mert csak egy játékhoz használhatták volna fel a CryEngine licencet, de végül a Squadron 42-vel kettő lett belőle. A Star Citizen fejlesztői azonban azzal érvelnek, hogy menet közben már átálltak az Amazon Lumberyard motorjára, ami ugyebár a CryEngine egy forkja.

A Crytek most azt szeretné elérni, hogy a bíróság ejtse az ügyet, és csak október 13-án vegyék fel újra, így ezek szerint úgy látszik, hogy a Crytek akkorra várja a Squadron 42 megjelenését. A német stúdió szerint a Cloud Imperium Games ráadásul továbbra sem döntötte el, hogy a Squadron 42 önmagában, vagy csak a Star Citizenen belül lesz megvásárolható, ami "meglepetést okozhat azoknak a rajongóknak, akik már előre fizettek érte".

Ezen kívül a Crytek azt mondja, hogy habár a Cloud Imperium Games közlése szerint átváltottak az Amazon Lumberyard motorra, a pert megelőző átvilágítás során kiderült, hogy ez nem igaz. A Crytek most azt kérte a bíróságtól, hogy csak később vegyék fel az ügyet, mikor már kiderült, milyen formában jelent meg a Squadron 42, és egyértelműen meg lehet vizsgálni, hogy milyen motort hasznáál. A Crytek szerint ezzel a lépéssel minden félnek és a bíróságnak is megspórolnak egy csomó felesleges munkát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap