Lando visszatérhet a Star Wars IX-ben

Lando visszatérhet a Star Wars IX-ben

Hosszú hónapok pletykái után a Hollywood Reporter most több bennfentes forrásból is úgy értesült, hogy Lando Carlissian, és így persze az őt alakító Billy Dee Williams visszatér a Star Wars kilencedik epizódjában.

Egy ideje már hallani arról, hogy Williams és a LucasFilm tárgyal egymással, ráadásul a színész le is mondta a fellépését egy közelgő sci-fi fesztiválon arra hivatkozva, hogy az "ütközik egy filmforgatással".

Billy Dee Williams az utóbbi években egyébként is elkezdett újra közeledni a Star Warshoz, hiszen több animációs filmben és játékban is újra ő szinkronizálta Landót, így például a Battlefront 2-ben is hallhattuk a hangját. A kilencedik részben azonban az 1983-as A jedi visszatér után ismét a nagy vásznon láthatnánk viszont.

Ezzel párhuzamosan a Variety arról számolt be, hogy a zseniális The Americans-sorozat női főszereplője, Keri Russel is tárgyalásokat folytat a LucasFilmmel arról, hogy szerepeljen a Star Wars IX-ben.

Az információk szerint a LucasFilm több színésznőt is kinézett a szerepre, azonban J.J. Abrams és Russel még a Mission: Impossible forgatásáról jó viszonyt ápol, így valószínűleg őt választja majd be a rendező.

Keri Russel

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward