Shop menü

LANCE REDDICKNEK FOGALMA NINCS A RESIDENT EVIL-JÁTÉKOKRÓL

Pedig ő alakítja Albert Weskert az érkező Netflix-sorozatban.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Lance Reddicknek fogalma nincs a Resident Evil-játékokról

A zseniális színész Lance Reddick elárulta, hogy egyáltalán nem ismeri a Resident Evil-játékokat, csak a korábbi filmeket látta, ennek okán némileg vakon ment bele Albert Wesker eljátszásába. Ez ugyanakkor szerinte inkább segítette őt a munkájában:

"Úgy csináltam, hogy közben nem gondoltam egyetlen korábbi ikonikus karakterre sem, csupán megpróbáltam életre kelteni azt, ami a forgatókönyvben szerepel. Aztán ahogy halad előre a történet, ki fog derülni, hogy ez a Wesker hogyan kapcsolódik a játékokban látható Weskerhez" - mondta Reddick.

Mindez persze nem is véletlen, ugyanis az eddig kikerült anyagok alapján ez a Wesker jelentősen más lesz, mint ami a játékokban láthattunk.

Úgy tűnik, hogy a Netflix-sorozat Weskere egy munkamániás apuka, akinek ezúttal két lánya van, akiket igyekszik megvédeni, miközben az Umbrella Corporationnél dolgozik. Ekkor még legalábbis a szándékai nem rosszak, ugyanis egy Joy nevű antidepresszáns elkészítésén fáradozik.

A Netflix-féle Resident Evil két különböző idővonalon játszódik majd. Kezdetben napjainkban, vagyis 2022-ben járunk New Raccoon City városában, ahol megismerjük a helyzetet, és Wesker két lányának fiatal változatát: Jade-et (Tamara Smart) és ikertestvérét Billie-t (Siena Agudong). Itt még nincsenek nagy dolgok, csak elkezdenek kibontakozni az események és megismerjük az alapokat és a T-vírus elszabadulását.

A fontosabbnak tűnő idővonal 14 évvel később játszódik, amikorra a T-vírus már megtette a hatását: itt már mindössze 15 millió ember van életben, és a világ tele van mutánsokkal. Jade ekkor már 30 éves és Ella Balinsja alakítja, aki tulajdonképpen a sorozat főszereplője lesz.

Ez alapvetően a Resident Evil 8 utáni időszak, azonban láthatóan a sorozat egy alternatív idővonalat kapott, hiszen Wesker még ekkor is vidáman életben van.

A Netflixre érkező Resident Evil a Supernaturalért is felelős Andrew Dabb felügyelete alatt készült, és ma jelenik meg mind a 8 rész egyszerre a streaming szolgáltató kínálatában.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére