Különleges Radeon RX 5700XT-t villantott a PowerColor

A Liquid Devil sorozatú újdonságra az EKWB szállította az egyedi folyadékhűtő blokkot.

Különleges Radeon RX 5700XT-t villantott a PowerColor

A PowerColor egy újabb „ördögi” videokártyával rukkolt elő, amely ezúttal Radeon RX 5700 XT alapokon nyugszik, impozáns folyadékhűtő blokkal büszkélkedik és tuning terén sem a kispályás megoldások táborát erősíti. A PowerColor Radeon RX 5700 XT Liquid Devil 12 rétegből álló nyomtatott áramköri lapjára csak és kizárólag válogatott NAVI 10-es GPU kerülhet, amely képes stabilan tartani a gyárilag megemelt órajeleket. A tápellátásról tízfázisú VRM gondoskodik, amely DrMOS alapokon nyugszik és polimer kondenzátorokkal rendelkezik, így nem ez lesz a gyenge keresztmetszet a további tuning során.

Galéria megnyitása

A melegedő komponensek felett helyet foglaló folyadékhűtő blokk az EK Water Blocks műhelyéből származik, felépítése egyedi, így csak ezen a modellen találkozhatunk vele. A talpazat rézből készült és nikkelbevonatot kapott az oxidáció elleni védelem érdekében; a folyadéktérben pedig szokás szerint mikrocsatornákat alakítottak ki, így a hűtőközeg nagyobb felületen keresztül veheti fel a termelődő hőt. A blokk felett akril fedlapot helyeztek el, amelyre némi fémborítás is került, rajta a Devil logóval. És természetesen a díszkivilágításról sem kell lemondani. A dobozban extraként még Liquid Devil Dye Pack is lapul, amellyel egyedileg keverhetjük ki a hűtőközeg kívánt színárnyalatát.

Galéria megnyitása

A két darab nyolctűs PCI Express tápcsatlakozóval rendelkező videokártya esetében a maximális GPU Boost órajel 2070 MHz-en tetőzik, ami a referencia modelleknél érvényben lévő 1905 MHz-hez képest tekintélyes előrelépés. Alap esetben az OC Bios aktív, ami szerényebb, de stabil órajeleket használ, viszont ha a kártya felső éle mentén található kapcsolót átkattintjuk, akkor aktiválódik az Unleash mód is, amelynél a válogatott GPU előnyeit is kiaknázhatjuk órajelek terén.

Galéria megnyitása

A 240 milliméter hosszú, 162 milliméter széles és 42 milliméter magas videokártyán három darab DisplayPort 1.4-es, illetve egy HDMI 2.0-s videó kimenet található. A hátoldalról természetesen a hűtőlemezt sem spórolták le, amely segít a termelődő hő egyenletesebb elosztásában, valamint a nyomtatott áramköri lap merevítésében is.

Galéria megnyitása

Az újdonság a tervek szerint november 25-én kerül az üzletek polcaira, ára pedig 599 euró lesz. Azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy a terméken csak egy folyadékhűtő blokk van, így a G1/4”-es fittingeken keresztül meglévő folyadékhűtő rendszerbe kell kötni, vagy újat kell építeni hozzá, ami plusz költséget jelent.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap