Shop menü

KÖZÖSSÉGI KULCSEMBER HAGYJA OTT AZ XBOXOT

Török Roland
Török Roland
Közösségi kulcsember hagyja ott az Xboxot

Az Xbox részleg mozgásban van, hatalmas változásoknak néz elébe, van viszont egy olyan kapitány, aki a saját hajójáról most távozni kíván. A hamarosan távozó Major Nelson, vagyis Larry Hryb nem valószínű, hogy a bajtól tartana, egyszerűen tényleg belefáradhatott a dolgokba és új kihívásokat keres. 

A Larry Hryb 2001 óta van a Microsoftnál, és ő felelt az elmúlt évtizedekben az Xbox Live közösségi élményekért. Többek között neki köszönhetjük ki az Xbox-os Achievement rendszert is, amit utána a többi konzol és platform átvett, de természetesen a blogja, podcastjei és más aktív tevékenységei az Xbox egyik arcává tették. 

Mint írja, hogy 20 elképesztő év után új fejezetet akar kezdeni a karrierjében. Köszönetet a sok millió játékosnak és az Xbox csapatnak, akik bíztak benne. 

A kollégák és a játékosok egyaránt sok sikert kívánnak neki. Ez nem véletlen, hiszen egy valóban közkedvelt figura volt, aki sokat tett a közösségért. Egyelőre nem tudni ki váltja, de a podcast műsor, amiben rendszeresen részt vett, hamarosan új formátumban tér vissza.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére