Közel a vég: dupla résszel zárul majd a Halálos iramban

Habár egyelőre még a kilencedik epizód is késik a járvány miatt.

Közel a vég: dupla résszel zárul majd a Halálos iramban

Bátran mondhatjuk, hogy elképesztő franchise-t épített ki Vin Diesel a Halálos iramban-filmekkel, rengeteg ikonikussá vált karakterrel és az őket alakító karizmatikus színészekkel, meg persze megfelelően elmeroggyant és látványos sztorikkal. A Halálos iramban mindig is sikeres volt, de az ötödik része óta gyakorlatilag nyomtatja a pénzt, nem csoda, hogy a Universal Pictures gyakorlatilag szabad kezet adott Dieselnek és brigádjának.

A kilencedik résznek idén kellett volna mozikba kerülnie, azonban a koronavírus-járvány megváltoztatta a dolgokat, és áttolták 2021-re. Pedig a rajongók nem véletlenül várják már nagyon: a történet ezúttal (végre!) eljut az űrbe is, visszatér Han, valamint John Cena fogja alakítani Dom testvérét.

Viszont úgy néz ki, hogy egyszer mindennek vége lesz, még a Halálos irambannak is. A jelenlegi információk szerint Vin Diesel és a stúdió 10. és 11. résszel fejezné be a sorozatot, ami gyakorlatilag egy nagy film lenne, két részbe szedve. Ezt szintén a visszatérő rendező, Justin Lin fogja dirigálni, a forgatókönyvet pedig a sorozat veterán írója, Chris Morgan jegyezi majd.

Azt egyelőre nem erősítették meg, hogy a dupla záró epizódban kik jelennek majd meg, de nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megtippeljük, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson és Ludacris jó eséllyel ott lesznek a fináléban, mint ahogy az sem lenne meglepetés, ha Dwayne Johnson, Jason Statham és Gal Gadot is visszatérne (feltámadna) valamilyen formában.

Habár ezzel a Halálos iramban fővonalának vége szakad majd, azért az univerzum egy darabig biztosan menni fog tovább: Dwayne Johnson már bejelentette, hogy készülü a Hobbs & Shaw 2, illetve még mindig terítéken van a női főszereplőkre koncentráló mellékág is, habár erről már egy jó ideje nem láttunk új információt.

Jelenleg úgy tudni, hogy a kilencedik rész, vagyis az F9 jövő áprilisban kerülhet mozikba, de persze ez nincs kőbe vésve, valószínűleg minden a járványhelyzettől függ majd. Ennek megfelelően nem tudni azt sem, hogy a 10. és 11. epizód mikor jöhet, de az biztos, hogy több mint 20 év után fog lezárulni a 2001-ben indult sorozat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap