Koncentráltabb lesz a The Witcher második évada

Koncentráltabb lesz a The Witcher második évada

Habár a The Witcher-sorozat első évada a legtöbb vélemény szerint jól sikerült, néhányan azért felrótták neki, hogy nem igazán van egy erős, központi története vonala. Mint most azt Lauren Hissrich, a sorozat főnöke elárulta, ez nem véletlen, és mivel már lekötötték a második szezont, változni fognak a dolgok.

"Azok alapján amit eddig megírtunk, elárulhatom, hogy a történet sokkal fókuszáltabbá válik, egy jóval erősebb központi szál lesz. Az első évadban felállítottuk a kapcsolatokat a karakterek között, és ennek a gyümölcse érik majd be a következő szezonban" - árulta el a showrunner.

Hozzátette, az is megváltozik majd, hogy Geralt, Ciri és Yennefer az évad nagy részében már nem külön, hanem együtt lesznek majd: "A karakterek egyre többet találkoznak majd, és egyre több lesz köztük az interakció. Ez néha jól sül el, néha kevésbé jól. De a lényeg, hogy azok az alapok, amiket lefektettünk az első évaddal, elkezdenek majd összeállni és kialakul egy konkrétabb történet".

Hissrich megerősítette, hogy alapvetően jelenleg hét évadra terveznek, és megvannak az ötleteik arra, hogyan vigyék ezt végig. Mint elmondta, az íróik már most felvették, hogy minek kellene történnie a harmadik évad végén, vagy milyen fontosabb eseményeknek kellene megesnie a hetedik évadban. Úgy tűnik tehát, hogy a sorozatot jó előre megtervezik, legalább vázlat és ötletek szintjén, így talán nem esnek a Disney-féle Star Wars-trilógia csapdájába.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap