Kisebb finomításokkal állt össze a OnePlus 6T McLaren Edition

A McLaren és a OnePlus közös okostelefonja már nem az árával, hanem a különleges finomításaival hódítana.

Kisebb finomításokkal állt össze a OnePlus 6T McLaren Edition

A OnePlus néhány hete jelentette be, hogy közös mobilt készít a legendás McLarennel. A találgatások azonnal beindultak, hogy milyen extrákkal szolgál majd az új OnePlus 6T variáns, mely gyengeségeit fogja itt kiküszöbölni a vállalat az eszköznek, de igazán komoly módosítások sajnos nem történtek.

A OnePlus 6T McLaren Edition egyetlen nagyobb horderejű újítása, hogy egy új gyorstöltési lehetőséget kapott Warp Charge 30 néven. Sokan arra számítottak, hogy a masina részesülni fog az Oppo legújabb Super VOOC gyorstöltési eljárásából, és bár tényleg nagyobb teljesítményre kapcsolt ezen a téren a termék, azt a szintet nem éri el. Az 50 helyett itt „csak” 30 wattos gyorstöltéssel lehet számolni, ami a mobilban és a töltésre szolgáló adapterben is új áramkör bevetésével jár együtt a hivatalos bemutatón elmondottak alapján (és talán az akkumulátort is módosította a cég, de a kapacitás biztosan nem változott). A OnePlus 6T 22,5 wattos gyorstöltéséhez képest ezzel is előnyben lesz a McLaren modell, itt nagyjából 20 percre lesz szüksége a gépezetnek ahhoz, hogy nulláról indulva 50 százalékos töltöttségi szintet érjen el. A Warp Charge 30 úgy lett megtervezve, hogy továbbra sem jár kiemelkedő melegedéssel, és ügyel a komponensekre a folyamat során.

Galéria megnyitása

Ez az eszköz már több rendszermemóriával szolgál a hagyományos modelleknél, de igazából ilyen tekintetben eddig sem lehetett túl sok panasz a készülékre. A OnePlus 6T eredetileg 6 vagy 8 GB RAM-mal vihető haza, a McLaren Edition pedig már nem kevesebb mint 10 gigabájtot vonultat fel – ez alighanem már extrém körülmények között is jól fog vizsgázni, ha a mobil megfelelően menedzseli. A szoftveres oldalon egy új bootoláis animáció, friss téma és egyedi hátterek várják majd a tulajdonosokat. Ezen felül el kell még azt mondani, hogy itt egy új ruhába bújtatott gépezetről beszélhetünk. A hátlap első blikkre fekete lett, de jobban megnézve mindenki látja majd, hogy egy karbon mintát kapott, az anyaga viszont változatlanul üveg, szóval nem valódi karbonból lett előállítva. Az élek mentén a McLaren megszokott papaja narancssárgája köszön vissza kifinomult módon, a cég márkajelzése pedig fényben erősen fog csillogni és különböző színekben játszik majd.

Galéria megnyitása

A vásárlók egy különleges csomagolással kapják ezt a készüléket, aminek a része egy új papaja narancssárga töltőkábel szövetes bevonattal és egy fekete-narancssárga adapter is. De van ebben a dobozban egy kicsi könyv is, ami összefoglalja a sebesség jegyében mind a kettő vállalatnak a történetét röviden, és a gravírozott plakettet is meg kell említeni, amiben benne van a McLaren Speedmark ikonja, ez állítólag ugyanabból a karbonból lett kialakítva, melyet a McLaren MCL33 Forumula-1-es autó bizonyos részein is használtak a tervezők. No, de mennyibe kerül mindez?

Galéria megnyitása

A OnePlus 6T McLaren Edition összességében nem hoz túl nagy előrelépést, viszont jóval drágább lesz a mezei társainál, hiszen 700 euróba fog kerülni. A készülék szinte mindenhol elérhető lesz, ahol a OnePlus 6T hivatalosan megvásárolható, és Európában, valamint Észak-Amerikában kezdi a karrierjét a mai napon.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap