Kingdom Come: Deliverance - középkori RPG

Nem fantasy vagy sci-fi témájú RPG-ből manapság kevés akad, ezek egyike ez a játék.

Kingdom Come: Deliverance - középkori RPG

Új generációs középkori RPG-vel rukkolt elő a Warhorse cseh stúdió, melyet a Mafia készítője, Daniel Vávra vezet. A Kingdom Come: Deliverance realisztikus, belső nézetes játék lesz, ami PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog megjelenni 2015-ben. A CryEngine 3 motorra épülő darabban nem lesz mágia, fantasztikum, még csak misztikus felhangok sem, az alkotók az inspirációért valódi történelmi személyiségekhez, témákhoz és háborúkhoz nyúltak vissza.

A Kingdom Come a középkor végén játszódik és korhű harci technikákat, forradalmi belső nézetes közelharcot fog tartalmazni, lesznek nagy ostromok és lóhátról is csatázhatunk. Az ambiciózus sandbox játékot, melyben döntéseink kihatással lesznek a világ alakulására 50-nél is többen fejlesztik, ezért nem olcsó mulatság elkészíteni. Annak ellenére, hogy olyan veteránok is dolgoznak a stúdiónál, mint a korábban Bohemia Interactive-os Viktor Bocan (Operation Flashpoint, ArmA 1) nehéz befektetőket találniuk, mivel a Warhorse új stúdió.

"A londoni befektetési tanácsadónk azt mondta, hogy szinte bizonyos, hogy a PC és a konzolok halottak, és ha nem készítünk ingyenesen játszható MMO-t iPadra, akkor nincs esélyünk" - mondta Vávra. "Persze ez baromság, de ez még nem segít rajtunk."

Úgy tűnik talán mégis van esély, már találtak egy befektetőt, aki hajlandó kifizetni egy nagyobb összeget, és emellett a Kickstarter is járható útnak tűnik. Alant a játék rövid kedvcsináló előzetese látható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward