Kickstarterre került az Underworld Ascendant

Ha szeretted a klasszikus Ultima Underworld-játékokat, akkor jó hírünk van számodra.

Kickstarterre került az Underworld Ascendant

Az 1992-ben megjelent Ultima Underworld rendkívül nagy hatással volt a játékiparra. Nem csak, hogy az egyik első teljesen 3D-s és textúrázott játék volt, de korábban soha nem látott szabadságot adott a játékosnak a világ felfedezésére és a történet alakítására. Ezt szeretné most feltámasztani az Underworld Ascendant keretében Paul Neurath, a játék egyik eredeti alkotója, akihez több régi motoros is csatlakozott.

Az Underworld Ascendant tulajdonképpen pontosan azt ígéri, mint elődei, csak jóval modernebb köntösben. Egy nyomasztó, sötét fantasy alvilágot fedezhetünk fel, ahol a történet mellett számos melléktevékenység vár ránk, és ahol a különböző frakciók folyamatosan harcolnak egymással.

A kalandokba a fighter, thief vagy mage klasszok egyikével vetődhetünk bele, de ezek képességeit menet közben kedvünk szerint keverhetjük is, hogy teljesen egyedi, a játékstílusunknak megfelelő karakter jöhessen létre. A legkérdekesebbnek mégis az Improvisation Engine nevű új megoldás hangzik. A készítők szerint ez nem másra ad lehetőséget, mint hogy teljesen egyedi és saját módon oldjuk meg a különböző helyzeteket - "legyél a fantasy világ MacGyvere", szól a leírás.

A kiterjesztett célok is jól hangzanak. Ha a kiírtnál több pénz gyűlik össze, akkor bekerülhet a játékba a kooperatív mód, valamint egy pályaszerkesztő, amivel elkészíthetjük a világ egy új szegletét, és azt megoszthatjuk a többiekkel.

A fejlesztők 600 ezer dollárt szeretnének összeszedni a Kickstarteren. A munkálatok már négy hónapja elkezdődtek, és mivel a Unity Engine-t használják, a technológiai háttér adott, ezért a különböző játékmechanizmusok prototípusainak kipróbálásával jól haladnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward