Kickstarteren a Stonehearth

Túlélő sandbox stratégiai játék, amelyhez saját modulokat is tervezhetünk.

Kickstarteren a Stonehearth

A Radiant Entertainment kétfős csapata Kickstarteres projektet indított készülőben lévő játékuk, a Stonehearth című sandbox városépítős túlélő stratégiai játék megtámogatására. A gyűjtésből még 20 nap hátra van ugyan, de a játék máris annyi támogatót szerzett, hogy sikerült elérni a kitűzött 120 000 dolláros összeget, úgyhogy ha még több pénz összejön, jöhetnek a bónusz célok: a minimammut, a barátságos nyúl klán, a jeges-havas tájak, a Mac ill. a Linux port.

De miről is szól ez a játék, amelynek az előzetes alapján nagyon érdekes és jópofa, Legóra, Minecraftra és egyéb építőjátékokra hajazó, mégis egyedi grafikája van? Egy maroknyi emberkét irányítunk fantasy környezetben, feladatunk a túlélésükről gondoskodni, ételt kell találjunk számukra, menedéket építeni, megvédeni őket az ellenfelektől és terjeszkedni. A játék egy kicsit a Sim City-re hajaz, de van benne harc is, középpontjában a városépítgető stratégia áll, de RPG elemeket is tartalmaz, emberkéinket tanulással továbbképezhetjük.

A Stonehearth alapban úgy készült, hogy minden része modolható legyen, saját emberkéket, lényeket, városokat, ellenfeleket készíthetünk, és ezeket megoszthatjuk a többi játékossal is, mindehhez gazdag eszköztárat és részletes dokumentációt is kapunk. Ha minden jól megy, az alkotók kibővítik a bónusz célokat, a ko-op multiplayert és a PVP-t is beveszik terveikbe. A játékra Steam Greenlighton is szavazhatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward