Készül a WoW a kiegészítő megjelenésére

Szerdán érkeznek az újdonságok, melyek hatalmas változásokat hoznak a WoW rendszerébe.

Készül a WoW a kiegészítő megjelenésére

Amerikában már ma, nálunk szerdán érkezik az a frissítés, amely előkészíti a World of Warcraft világát az ötödik kiegészítő, a Warlords of Draenor megjelenésére. A méretes patch már az elkövetkezendő évek kalandjainak alapjait rakja le és rengeteg újítást hoz a 10 éves MMO életébe.

A kiegészítőt várók hamarosan összefuthatnak az Iron Horde Azerothot megtámadó tagjaival, akik a Dark Portalon keresztül özönlik majd el a világot, és lehetőségük lesz helyrerakni a támadókat. Az instázni vágyók körülnézhetnek a 90-es szintű felújított Upper Blackrock Spire-ben, amelynek szintje a jövő hónapban kiegészítő eljövetelével 100-asra emelkedik.

Nemcsak új tartalmak érkeznek, a kasztok is számos változtatáson mennek keresztül a 6.0.2-es tapasszal, bizonyos képességek átalakulnak, vagy teljesen kikerülnek a játékból, az inflálódott statok pedig emberibb léptéket öltenek. A statisztikák és bizonyos játékmechanikák (pl. cc-k, HoT-ok, DoT-ok stb.) drasztikusan megváltoznak, erről is több oldalnyi patch notesban számoltak be a Blizzardosok.

A fajok közül a törp, a gnóm, az ember, a night elf, az ork, a tauren, az élőholt és draenei grafikailag felújított külsőt kap. A faji képességek is sok változáson esnek át, melyek célja a harci képességek kiegyensúlyozása a különböző népek között. Megújul a Group Finder és az inventory is új kényelmi funkciókat kap pl. külön tab lesz az alapanyagok számára és a bankban tartott tárgyakból is lehet majd bárhonnan craftolni.

A Warlords of Draenor kiegészítő november 13-án jelenik meg világszerte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward