Készül a CryEngine 3

A Crytek lerántotta a leplet készülőben lévő új játékmotorjáról, a CryEngine 3-ról. Ez nem a legújabb PC izzasztó iterációja lesz a sorozatnak, hanem a jelen motor továbbgondolása Xbox 360-hoz, PS3-hoz és MMOkhoz.

Készül a CryEngine 3

A Crytek lerántotta a leplet készülőben lévő új játékmotorjáról, a CryEngine 3-ról. Ez nem a legújabb PC izzasztó iterációja lesz a sorozatnak, hanem a jelen motor továbbgondolása X-box 360-hoz, PS3-hoz és MMOkhoz.

Az új CryEngine, ami az erőforrás zabáló Crysis és Crysis Warhead mozgatórugója PC-n, egy igazi Next-Gen-Ready motor - állítja a német stúdió -, amely remekül skálázható lesz és minden jelentős platformmal kompatibilis.

Most pedig, hogy a TimeSplitters fejlesztőit, a Free Radical-t is beolvasztották, talán kap némi alapot is az a pletyka, hogy lesz konzolokra Crysis.

"A CryEngine 3 forradalmi lesz számunkra, tekintve, hogy eddig csak PC-hez való motorokat adtunk ki." - nyilatkozta Cevat Yerli a Crytek vezérigazgatója. "Az új CryEngine egy új mércét állít fel a játékmotorok közt teljesítményben és kiszolgálásban mind a licenszelőknek, mind a játékosoknak."

"Már régóta vártuk, hogy a CryEngine-t átültessék konzolokra és biztos vagyok benne, hogy a Crytek megint le fog minket nyűgözni a GDC-n." - tette hozzá Carl Jones üzletember.

Az új motor tehát a San Franciscó-i Játékfejlesztők Konferenciáján (Game Developers Conference) lesz bemutatva a hónap végén.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward