Késni fognak az Final Fantasy 14 frissítései

Késni fognak az Final Fantasy 14 frissítései

A Final Fantasy 7 Remake a napokban jelent meg, úgy tűnik, hogy kritikailag és eladások tekintetében is egy sikeres projektről van szó.

A Final Fantasy játékok egyik érdekessége viszont, hogy a címen és egy-két visszatérő elemen kívül a játékoknak nincs közük egymáshoz, külön univerzumokban játszódnak, így az MMO FF14 teljesen jól megvan a Cloud kalandjai nélkül is. Az egyetlen problémát a fejlesztők számára jelenleg a koronavírus okozza.

Yoshida Naoki, a játék producere és rendezője, egy közleményben, hogy a koronavírus miatt szükségállapotot hirdettek ki náluk Tokióban és ez lassítja a munkájukat. Az 5.25-ös javítás még időben meg fognak érkezni, ám más problémák is adódtak. Késnek a grafikai assetek Kelet-Ázsiából, Észak-Amerikából és Európából, szintén nem érkeznek meg időben a szinkronok Európából, a tokiói és a minőség ellenőrzési csapat is lassabban dolgozik otthonról.

Az 5.3-as javítást június közepére tervezték, de ez nem lesz tartható. Talán két-három hétről van szó, de jobban elképzelhető az egy hónapos késés. Szörnyen sajnálják a késéseket, amik miatt a játékosoknak várniuk kell, de fontos számukra priorizálni a fizikai és mentális egészségét a fejlesztői csapatuknak. 

A szervereket otthonról felügyelik és tartják karban és a helyzetre való tekintettel az ügyfélszolgálat is lassabban fog tudni reagálni, mint általában. Ha valami gond történne a játékban, lehetséges, hogy tovább tart majd a kijavításuk, de erről tájékoztatni fogják a játékosokat. Természetesen mindenkit várnak szeretettel a játékban és remélik, hogy segítenek átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap