Késik, de bővül a Friday the 13th

A fejlesztők betesznek botokat, így egyedül is játszható lesz a Péntek 13.

Késik, de bővül a Friday the 13th

Habár eredetileg most ősszel kellett volna megjelennie a Péntek 13-ra épülő, aszimmetrikus multiplayer játéknak, a fejlesztő Gun Media bejelentette, hogy a projekt csúszik - egészen jövő tavaszig. A készítők ezt a játék Kickstarter-oldalán egy friss bejegyzésben közölték, de szerencsére akadnak benne pozitívumok is.

Mert ugyan a játék késik, az eredetileg tervezettekhez képest bővül is: bekerül az egyjátékos lehetőség, amit a fejlesztők mesterséges intelligencia által irányított botokkal oldanak meg. Ennek köszönhetően pedig a Friday the 13th játszható lesz offline módban is.

Érdekes módon azonban az egyjátékos lehetőség nem kerül be jövő nyárig, hiába jelenik meg tavasszal a játék. Ráadásul ezzel együtt a bővülés az áron is meglátszik majd: a digitális verzió 30 dollár helyett 40 dollárba kerül majd, a dobozos változat viszont maradt 60 dollár. Akik már előrendelték a játékot, vagy támogatták a Kickstarteren, azok számára az ár változatlan marad.

A készítők ezzel párhuzamosan elmondták, hogy a bétatesztet továbbra is el szeretnék indítani még az idén, szóval a támogatók biztosan belekóstolhatnak majd a játékba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward