Kedvező árú és könnyű zajszűrős fejhallgatóval állt elő a Philips

A PH805 olcsóbb lesz, mint a Sony vagy a Bose hasonló termékei, miközben kiváló hangzással fog szolgálni.

Kedvező árú és könnyű zajszűrős fejhallgatóval állt elő a Philips

A Philips kapcsán már a napokban beszámoltunk kettő igazán remek prémium OLED televízióról, most pedig egy vezeték nélküli fejhallgató került a terítékre a TP Vision égisze alatt működő márkának. Az új kiegészítőben nagyon sok felhasználó lelheti majd örömét, miközben az árazását tekintve alávág a közvetlen riválisainak.

A PH805 azonosítóval illetett fejhallgató esetében a Philips egyértelműen az aktív zajcsökkentésre fordította a legnagyobb figyelmet. Napjainkban már egyre több ilyen technológia akad, és a Philips szakemberei által fejlesztett megoldás az Advanced Digital ANC névre lett keresztelve. Állítólag ez elképesztően jó hatékonysággal tudja majd megszüntetni a zenehallgatást vagy televíziózást megzavarni próbáló, külső hangokat, a vállalat elmondása szerint 27 decibelig vagy 95 százalékos hatékonysággal képes ellátni a feladatát. Az újdonság a lehető leghatékonyabb zajszűrés érdekében összesen négy mikrofonnal lett felszerelve, ezek közül kettő belül, kettő pedig kívül található. Érdekesség, hogy rendelkezik a masina környezeti móddal is, ami az utcán biztonságos használatról tud gondoskodni, hiszen ebben az esetben a szerkezet nem kint tartja a zajokat, hanem éppen belekeveri azokat a fejhallgatóba. És támogatott a mikrofonok révén a Google Assistant használata is.

Galéria megnyitása

A kiváló hangminőségről egy 40 milliméteres neodímium hangkeltő igyekszik majd gondoskodni. Arra nem tért ki a Philips, hogy milyen hangképre lehet számítani, de arról említést tesz, hogy nagy részletességgel lehet számolni. A termék állítólag 5 Hz és 40 kHz között képes megszólaltatni a hangokat, ezáltal úgy tudja majd visszaadni a Philips PH805 a zeneműveket, ahogy azt az előadók szeretnék.

A szerkezetre kerültek fizikai gombok, ezekkel lehet a legfontosabb funkciókat elérni, de van érintésvezérlés is, ami pedig extra lehetőségeket biztosít. Bluetooth 5 modullal lett felvértezve a szerkezet, ami kiemelkedően jó átviteli minőségről, stabil kapcsolatról és alacsony energiafelhasználásról tud gondoskodni a vezeték nélküli összeköttetések esetén. És érdekesség, hogy egyébként kábellel is használható, van rajta 3,5 milliméteres bemenet.

Galéria megnyitása

A lehető legjobb kényelem és illeszkedés (passzív zajszűrés) biztosítása érdekében a PH805 esetében a fülpárnák, valamint az egyéb támasztó elemek memóriahabra épülnek. Plusz az is hozzájárul majd itt a kellemes viselési élmény biztosításához, hogy könnyű a szerkezet, a Philips elmondása alapján szinte minden érdemi riválisánál alacsonyabb a tömege, mindössze 235 grammot nyom.

Hordozás közben pedig néhány mozdulattal össze lehet csukni, a hozzá mellékelt félkemény védőtok pedig gondoskodik arról, hogy ne essen baja egy táskába téve. A fejhallgató 30 órás üzemidőt vetít előre, és van gyorstöltési lehetőség, melynek köszönhetően alig pár percnyi töltés után több órán át lehet vele zenét hallgatni vagy telefonálni – 5 perc töltés ad 2 órás üzemidőt. (De ha lemerülne, kábellel egyébként még akkor is használható, csak zajszűrés nélkül.)

Galéria megnyitása

A Philips PH805 megjelenési időpontját októberre tűzte ki a cég, és kiemelte, hogy mindössze 180 euróba fog kerülni Európában a szerkezet. Olcsónak persze nem lehet nevezni a terméket, de ennél kedvezőbb áron nem igazán lehet találni hasonló adottságokkal rendelkező fejhallgatót a nagy gyártók kínálatában.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap