OLED-es csúcstelevíziók Bowers & Wilkins hanggal a Philipstől

A vállalat elsősorban azt emelte ki ezúttal, hogy a hibátlan képminőség remek hangzással is társulni fog.

OLED-es csúcstelevíziók Bowers & Wilkins hanggal a Philipstől

A Philips több tévékiválóságát is magával vitte a berlini IFA 2019 eseményre. A vállalat a prémium kínálatát kettő modellel bővítette, az egyik a Philips OLED+ 934, a másik pedig az OLED+ 984 névre hallgat. Ezek elképesztően jó minőségű képpel fognak szolgálni ismerős alapokon, és kiemelkedően jó hangrendszereket is kaptak, valamint az Ambilight technológiának sincsenek híján.

Az újdonságok az LG által gyártott OLED paneleket használják, mint az iparág legtöbb szereplője, aki OLED-del dolgozik. A televíziók 4K Ultra HD felbontással szolgálnak majd, és a Philips OLED+ 934 megvásárolható lesz 55 és 65 colos méretben, a Philips OLED+ 984 pedig kizárólag 65 hüvelykes átlóval kerül majd a boltokba. A Philips a harmadik generációs P5 feldolgozórendszert használja az eszközökben annak érdekében, hogy átlagon felüli látványvilágot érjen el. És a helyi beszámolók szerint tényleg nagyon szép képi világot tud előállítani mindkét újdonság. A készülékek elektronikája fejlett zajcsökkentő eljárást használ, képes megfelelő algoritmusokkal élesítetni a részleteket, jobb kontrasztot tud elérni megfelelő színhelyesség fenntartása mellett. Biztosított itt már a Perfect Natural Reality funkció, és a HDR tekintetében is jeleskedik, támogatott a HDR10, a HDR10+ és a Dolby Vision.

Galéria megnyitása
Philips OLED+ 984

Az Ambilight technológiát itt már úgy használja a Philips, hogy az akár mind a négy oldalára is kiterjedhet a készüléknek. A háttérfény is folyamatosan fejlődik, és az új csúcskategóriás televíziók esetében minden korábbinál jelentősebb mértékben járulhat ez hozzá az élményhez. És egyébként ezeknek a szerkezeteknek a kialakítása nagyon igényes és elegáns, azzal együtt is, hogy mindkettőhöz külsőleg csatlakoztatható hangrendszer tartozik. A masinák támogatják a Dolby Atmos technológiát, és a mérnökök együtt dolgoztak ezeken, mégis eltér egymástól az OLED+934 és az OLED+984 hangrendszere.

Az OLED+984 tévé számos Bowers & Wilkins akusztikus technológiát használ, és a vállalat világszínvonalú hangszóróiból is többet felvonultat annak érdekében, hogy minden eddiginél magasabbra tegye a lécet. Többféle felépítésű hangszóró (magas, közép és még mély is) lett elhelyezve a konstrukción, amelyek együttesen olyan hangzásról fognak gondoskodni, amihez hasonlóval a Philips szerint egyetlen televíziónál sem találkozhattak korábban a felhasználók. Az OLED+ 934 esetében sem lehet majd ok panaszra, ez a világon az első 2.1.2-es hangrendszerrel szerelt TV, ami a Dolby Atmosnak sincsen híján. Külön érdekessége ennek, hogy van kettő olyan magassugárzó a televízió tetején, ami hozzájárul az egész szobát betöltő hangzáshoz.

Galéria megnyitása
Philips OLED+ 934

A Philips azt is kiemelte, hogy direkt prémium anyagok felhasználásával alkotta meg a televízióit, hogy a vásárlóik teljes elégedettséggel vehessék ezeket igénybe. A megjelenítők csúcstechnológiás üveggel védettek, a keretek fémből készülnek, és a takaráson túl nagy merevséget is biztosítanak, az i-re a pontot pedig a Kvadrat szövet teszi fel.

A Philis OLED+ 934 és OLED+ 984 televíziók Európában biztosan elérhetőek lesznek, és valószínűleg a magyar piacra is eljutnak majd. Viszont egészen biztos, hogy nagyon sokba fognak kerülni, mivel a vállalat a közleményében többször is említette a prémium jelzőt. Konkrét árakról nem esett szó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap