Kasztok a Kingdom Under Fire II-ben

A Blueside és a Phantagram által közösen készített MMO-ról eddig nem tudtunk meg túl sok mindent, ám a fejlesztők most végre elhintettek pár információmorzsát az egyelőre megjelenési dátum nélkül lévő játékról.

Kasztok a Kingdom Under Fire II-ben

A Blueside és a Phantagram által közösen készített MMO-ról eddig nem tudtunk sok mindent, ám a fejlesztők most végre elhintettek pár információmorzsát az egyelőre megjelenési dátum nélkül lévő játékról. A Kingdom Under Fire II egy egyészen érdekes MMO-nak ígérkezik, mivel abban tulajdonképpen tábornokok bőrébe bújhatunk, akik NPC-k kisebb-nagyobb csapatának parancsolnak. A programban központi szerepet fognak játszani a hadseregek közötti összecsapások, melyekben természetesen mi is részt vehetünk über-tápos hősünkkel. Ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor a Kingdom Under Fire II-ben összesen 18 karakterosztály fog szerepelni, melyek közül hármat az elmúlt napokban hoztak nyilvánosságra.

A spellsword nevű kasztot az alábbi videóban egy sötét-elf hölgy képviseli (bár meg kell hagyni, a videó alapján nem túl sötét a bőre), aki fajtájához híven egy fürge, kecsesen mozgó, ám halálos harcos, emellett nem járatlan a mágiában sem, hiszen képes jégvarázslatokat használni. Fegyverei közé különféle kardok és varázsbotok tartoznak, páncélzata viszont meglehetősen „szellős”. A következő választható karakterosztály a gunslinger, aki egy méretes karddal és egy speciális lőfegyverrel harcol ellenfeleivel, védelméről pedig teljes vértezet gondoskodik. A harmadik bemutatott kaszt a berserker, aki valóságos gyilkológép. Testét többrétegű, vastag páncélzat fedi, a csatában pedig egy ember méretű kardot forgat, ennek köszönhetően szinte semmi sem képes megállni az útjában. A spellswordhoz hasonlóan ez a kaszt is képes mágiát használni, ám vele ellentétben ő a tűzvarázslatokat részesíti előnyben.

A videók alapján a játék meglehetősen jól fog kinézni, bízzunk benne, hogy a játékmenet is kellően élvezetes lesz.

Spellsword bemutató

[bold]Gunslinger bemutató

[/bold]

Berserker bemutató

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward