Karrier móddal gyarapszik a Kerbal Space Program

Az űrhajó építő szimulátor Kerbal Space Program az elmúlt néhány évben egyre nagyobb népszerűségre tett szert, annak ellenére, hogy még közel sincs készen...

Karrier móddal gyarapszik a Kerbal Space Program

Az űrhajó építő szimulátor Kerbal Space Program az elmúlt néhány évben egyre nagyobb népszerűségre tett szert, annak ellenére, hogy még közel sincs készen. Most azonban nagyot lépett előre, köszönhetően a 0.22-es frissítésnek, ami a karrier módot tartalmazza. Eddig ugyanis csak a sandbox mód állt rendelkezésünkre, hogy megépítsük a legjobb űrjáró alkalmatosságot.

A játék mostantól sokkal strukturáltabb lesz. A karrier módban felvehetitek saját asztronautáitokat, K&F útján új hajó alkatrészeket hozhattok létre, megadott költségkeretből építhettek űrhajót és szerződéseket köthettek az ügynökségetek hírnevének öregbítése végett.

Az alkatrészekkel különböző kísérleteket kell majd végrehajtanotok, hogy kellő információt gyűjtve róluk kifejlesszétek az új hajó elemeket. Ez segít rájönni a játékosoknak, hogy a több száz apró alkatrész pontosan mire is jó. Azok a játékosok, akik már jó ideje nyüstölik a programot és már haladónak nevezhetik magukat, természetesen folytathatják sandbox módban is, hiszen ezt sem veszik ki a játékból.

Mostantól adott lesz a lehetősége annak is, hogy elmentsetek félkész hajó modulokat is, így bármikor módosítgathatjátok a félig megépített dolgaitokat, nem kell mindig előröl kezdeni mindent.

A Kerbal Space program elérhető Steam korai hozzáférés útján £17.99 / $22.99 áron. Az új frissítésről alant láthattok egy bemutató videót.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward