Justice League - tényleg érkezik a Snyder-féle változat

A rajongók álma valóra válik, a HBO Max-ra jön a Snyder-cut.

Justice League - tényleg érkezik a Snyder-féle változat

A Justice League egy rendkívül ambiciózus film első fele lett volna, és az eredeti tervek szerint a Man of Steel és a Batman vs. Superman után ezt is az addigi rendező, Zack Snyder készítette volna. Tulajdonképpen majdnem be is fejezte a projektet, amikor egy személyes tragédia miatt a távozás mellett döntött, és a helyét Joss Wedon vette át. Wedon több újraforgatást kért, megváltoztatta a történet számos pontját, alakított a karaktereken, és persze alaposan újravágta a filmet. A végeredményt sem a kritikusok sem a közönség nem kedvelte igazán.

A rajongók sem adják fel: továbbra is azt akarták elérni, hogy a Warner befejezze és kiadja a Snyder-féle változatot a filmből. Legutóbb a Justice League megjelenésének évfordulóján ismét egy hatalmas Twitter-kampány indult, ami több napig újra a felszínre hozta a témát.

Maga Snyder is egyre inkább bekapcsolódott a dologba több alkalommal is, és újabb részleteket osztott meg azzal kapcsolatban, hogy miben más az ő változata: például Superman egészen máshogy támad fel az ő verziójában.

Habár a rajongók sokszor már a feladás küszöbén vannak, valami mindig újra felszítja bennük a tüzet: megszólalt többek között Ben Affleck és Gal Gadot is, mindkét színész azt szerette volna, hogy megjelenhessen a Snyder által vágott film.

Galéria megnyitása

Fontos újra megemlíteni, hogy Snyder teljesen befejezte a fő forgatási etapot, és több hónapnyi utómunkán volt túl, mikor távozott a projekt éléről. A Joss Whedon által készített változat végül egy könnyedebb hangvételű, 2 óra környéki anyag lett, míg a Snyder-féle verzió legalább 3,5 órás lett volna.

Most pedig robbant a bomba: Snyder bejelentette, hogy elkészíti a saját verzióját a Justice League-ből, az a HBO Maxon fog megjelenni 2021-ben!

"Nagyon szeretném megköszönni az HBO Maxnak és a Warner Bros-nak ezt a bátor gesztust, hogy támogatják a művészeket és azok víziójának valóra váltását. Ezen kívül szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a SnyderCut mozgalomban, nélkülük nem jöhetne létre mindez" - nyilatkozta a rendező.

"Sok ember munkájának köszönhetően jelenthetjük be, hogy megjelenhet ez a rajongók által nagyon várt változat a Justice League-ből. Az időpont nagyon is megfelelőnek tűnik arra, hogy megoszthassuk Zack történetét, és erre az HBO Max a legjobb platform" - mondta a Warner elnöke, Toby Emmerich.

Jelenleg ezen kívül kevés konkrét információval rendelkezünk, de a The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy az anyag vagy egy hatrészes minisorozat, vagy egy 4 órás rendezői változat formájában érkezik, és hogy körülbelül 20 millió dollárba kerül a befejezése. Ebben benne van az is, hogy az eredeti szereplőgárda visszatér néhány pótforgatásra és az utómunkálatok befejezésére.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap