Jön PC-re és PS3-ra is a Hydrophobia

A Dark Engergy Digital feje, Pete Jones tisztázta, hogy a régóta fejlesztés alatt álló igencsak nedvesnek ígérkező thrillerjük nem csak Xbox 360-ra, de PC-re és PS3-ra is kijön. Egy IncGamersnek adott interjúban elmondta, hogy a terv az, hogy megjelenéskor csak Xbox 360-ra jön ki (a megszokott időleges exkluzivitással), majd egy előre meg nem határozott időpontban kiadják a maradék két platformra is.

Jön PC-re és PS3-ra is a Hydrophobia

A Dark Engergy Digital feje, Pete Jones tisztázta, hogy a régóta fejlesztés alatt álló igencsak nedvesnek ígérkező thrillerjük nem csak Xbox 360-ra, de PC-re és PS3-ra is kijön. Egy IncGamersnek adott interjúban elmondta, hogy a terv az, hogy megjelenéskor csak Xbox 360-ra jön ki (a megszokott ideiglenes exkluzivitással), majd egy előre meg nem határozott időpontban kiadják a másik két platformra is.

Jó hírrel szolgált azoknak is, akik szeretnek valami kézzelfoghatót is kapni, ha vásárolnak valamit. Xbox 360-hoz a korábban említett letölthető XBLA-s változat mellett lesz dobozos kiadás is. A PS3 verzió viszont kizárólag letölthető formában lesz elérhető.

A Hydrophobiát még 2007-ben jelentették be, akkor még PS2 és PSP változatokat is kilátásba helyezve. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, de nem kaptunk víziszonyt... Korábbi híreinkhez katt ide.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward