Joaquin Phoenix lesz az új Joker

Végre kiderült, ki alakítja Jokert az új eredetfilmben. Ezen kívül biztossá vált a rendező is, így szeptemberben elkezdődhet a forgatás.

Joaquin Phoenix lesz az új Joker

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy Joaquin Phoenix alakítja majd Jokert a készülő eredetfilmben. Ezzel párhuzamosan most már tényleg biztossá vált, hogy a korábban leginkább csak pletykált film ténylegesen elkészül, hiszen azt is megerősítette a stúdió, hogy Todd Philips és Scott Silver írta a forgatókönyvet, és az előbbit felkérték a rendezésre is, úgyhogy minden sínre került.

A félreértések elkerülése végett: a Warner Bros. terve továbbra is az, hogy a Marvel Cinematic Universe-hez hasonlóan egy összekapcsolat DC-univerzumot alakít ki, csak ebbe behozzák azokat a korábban játszódó, többnyire eredettörténetnek szánt filmeket, ahol más színészek alakítják a neves karaktereket, és melyek cselekménye közvetlenül nem lesz hatással a DC-univerzumos főfilmekre.

Az eddigi információink szerint ezek a "DC Dark" gyűjtőnév alatt futnak majd, és kisebb, önmagukban megálló, sötétebb sztorikat mesélnek majd el a DC-univerzum legnépszerűbb karaktereiről.

A "DC Dark"-filmek közül az első Jokerről fog szólni és a Warner Bros. szerint alapvetően egy olyan embert ismerhetünk majd meg, akit "figyelmen kívül hagyott a társadalom, és aki nem csak egy érdekes karaktertanulmány, hanem egyben egy figyelmeztetés is mindenki számára".

Mindez azért érdekes, mert Joker teljes háttértörténetét sosem leplezték le a képregényekben. Belsős információk alapján azonban úgy hallani, hogy Victor Hugo: A nevető ember című regénye ihlette az új film Jokerét, ami azért ironikus, mert sokak szerint eleve ez szolgált inspirációul már az eredeti képregények számára is.

Megfelelően a "kisebb, önálló sztori" célkitűzésnek, a film a hasonló szuperhősös produkciókhoz képest jelentősen kevesebb pénzből, mindössze 55 millió dollárból készül. A forgatás a tervek szerint szeptemberben kezdődik, és a végleges anyag jövőre kerülhet a mozikba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap