Joaquin Phoenix fogja Napóleont alakítani Ridley Scott filmjében

Húsz évvel a Gladiátor után újra együtt dolgozik a rendező és a színész.

Joaquin Phoenix fogja Napóleont alakítani Ridley Scott filmjében

Ridley Scott éppen hogy csak befejezte az Adam Driver főszereplésével készült legújabb filmje, a The Last Dual elkészítését, máris belevágott a következő projektjébe. Ez a film a Kitbag névre fog hallgatni, és Napóleon történetéről szól majd.

Mint emlékezetes, Ridley Scott és Joaquin Phoenix legutóbb a Gladiátor című filmen dolgozott együtt, és még ha ott nem is volt főszereplő, alakítása mindenesetre emlékezetes. A film több mint 450 millió dollárt hozott a mozipénztáraknál, és abban az évben megnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat is.

Most pedig megerősítették, hogy Joaquin Phoenix alakítja majd Napóleont a rendező új alkotásában, és kiderült néhány dolog is, habár egyelőre sajnos nem sok. A Kitbag címe ebből a mondatból ered "There is a general’s staff hidden in every soldier’s kitbag", amit állítólag Napóleon egyszer valamikor mondott.

A film alapvetően nem Napóleon háborúskodásairól fog szólni, hanem hogy miként tudott rekord sebességgel feltörni a francia trónra, miközben fontos szál lesz szerelmével, későbbi feleségével, Joséphine-nel való kicsit nehézkes, de szenvedélyes kapcsolata.

De azért nem maradnak ki a harcok sem: a film megörökíti Napóleon legendás csatáit, felülmúlhatatlan hadvezéri képességeit, és bemutatja majd az általa alkalmazott trükköket.

A forgatókönyvet David Scarpa írja, aki egyébként éppen egy másik, szintén történelmi eredetű filmet is ír Dennis Villeneuve rendező számára, ami Kleopátráról fog szólni. A Kitbaget egyébként Ridley Scott produkciós cége, a Scott Free fogja készíteni.

Az elképesztően tehetséges Joaquin Phoenix mindenesetre egy elég nagy visszatérést produkált az elmúlt években, és ugye nem szabad elfelejteni, hogy legutóbb Oscar-díjat kapott a Jokerben nyújtott alakításáért. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Kitbag forgatása mikor kezdődhet, mindenesetre Phoenix legutóbbi filmje, a C'mon C'mon már az utómunkálati fázisban van, úgyhogy valószínűleg már rendelkezésre áll.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap