Jared Leto tényleg meg akarta fúrni az új Joker-filmet?

Több forrás szerint igen, azonban mindenki tagad és ködösít.

Jared Leto tényleg meg akarta fúrni az új Joker-filmet?

A Todd Phillips által rendezett és Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker eleve nehezen jött világra, hiszen a Warner Bros. nagyon sokáig nem volt meggyőződve arról, hogy a mai limonádé szuperhősös filmek világában egy ilyen kemény, csak felnőtteknek szóló alkotás sikeres lehet. Ráadásul, mint most kiderült, még Jared Leto is gáncsolni is próbálta a projektet.

Mint azt valószínűleg mindenki tudja, Leto a balul sikerült Suicide Squadban alakította Jokert, amihez teljesen átszellemült, és belebújt a karakter bőrébe. Ez olyan megnyilvánulásokkal járt, mint hogy rendszeresen szivatta a többi szereplőtársát, Margot Robbie-nak például döglött patkányt adott ajándékba. Habár a Warner Bros. akkor a Suicide Squad reklámkampányában erősen támaszkodott a Jared Leto által alakított Jokerre, végül a karakter csak körülbelül 10 percnyi képernyőidőt kapott a végleges vágásban, és az sem volt túl kiemelkedő.

Először a The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy Leto először az ügynökein keresztül próbált nyomást gyakorolni a Warnerre, később pedig zenei menedzserét, Irving Azoffot igyekezett rávenni arra, hogy próbálja lebeszélni a projektről a Warner vezetőit. Leto részéről ezeket az információkat tagadták a képviselői, Azoff pedig nem nyilatkozott az ügyben, de beszédes, hogy a menedzser azóta otthagyta a színészt.

Úgy tudni, Leto azért érzett komoly frusztrációt a filmmel kapcsolatban, mert a Warner korábban már beígért neki egy saját, különálló Joker-filmet, és úgy érezte, hogy Todd Phillips alkotása ezt veszélyezteti. Ráadásul Leto kimarad a James Gunn által készített Suicide Squad rebootból, valamint Harley Quinn-féle különfilmből is (Birds of Prey), és mivel úgy hallani, hogy sem az első részt rendező David Ayer, sem pedig a Warner nem volt elragadtatva Leto viselkedésétől a forgatás alatt, így inkább nem erőltetnék a színésszel a továbbiakat.

Úgy tudni, hogy Leto szerint az ügynökeinek hamarabb kellett volna értesülést szerezniük Phillips filmjéről, és keményebben kellett volna fellépniük a stúdiónál, hogy inkább Leto maradhasson Joker, és az ő különálló filmjét készítsék el. David Ayer visszafogottan annyit nyilatkozott az ügyben, hogy nem igazak azok az információk, melyek szerint "ne lett volna elégedett" Jared Leto alakításával a Suicide Squadban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap