Január 29-én indul a Crysis 3 nyílt béta

A címben nevezett dátumon indul a Crysis 3 béta minden platformon, vagyis PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. Lesz benne két csapatalapú játékmód és két térkép.

Január 29-én indul a Crysis 3 nyílt béta

A címben nevezett dátumon indul a Crysis 3 béta minden platformon, vagyis PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. Lesz benne két csapatalapú játékmód és két térkép. A béta két hétig lesz játszható.

Az egyik játékmód a Crash Site lesz, amiben a társaiddal együtt meg kell védenetek bizonyos pontokat és lelőni a másik csapatot. A másik az újdonságot jelentő Hunter mód. Ebben két Nanoruhás játékos kezd egy Predator íjjal felszerelve. A másik 10 ember (PC-n akár 14 is) Cell rohamosztagosok. Amelyik kis cell katonát leszedik, az újjáéled vadászként. A vadászoknak meg kell ölniük az összes rohamosztagost, mielőtt letelik az idő.

A két játszható térkép az Airport és a Museum, mindkettő a természet által visszafoglalt New Yorkban van.

A teszt alatt kipróbálhatjátok a Rip&Throw képességet, ami lehetővé teszi, hogy pajzsként vagy fegyverként használjatok környezeti elemeket. Emellett elvihetitek egy körre a földönkívüliek tripod háborús gépezetét, a Pingert is.

A multi bétával együtt debütál a Battlelog szerű New York Feed is, ami nyomon követ mindent amit a barátaitok művelnek, illetve elétek tolnak jó néhány kihívást is.

A Crysis 3 teljes játék február 21-én landol az európai boltok polcain, ha előrendelitek, akkor Hunter Edition üti a markotokat és ingyenesen letölthetitek a Crysis 1-et. A Hunter Edition extrája a Predator új és a Hunter Nanosuit modul, valamint feltolja a multi szinteteket 5-re alapból. Jár hozzá még egy Predator íj festés és pár extra dögcédula.

Alant egy újabb Nanoruhás gameplay trailert láthattok. A látvány ebben sem marad el.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward