Itt az első The Elder Scrolls: Legends gameplay videó!

Rég nem hallottunk róla, már a reményt is kezdtük feladni, de most még bétát is kapunk!

Itt az első The Elder Scrolls: Legends gameplay videó!

A 2015-ös E3 Bethesda-paneljében mutattak néhány concept artot az új Elder Scrolls kártyajátékról. Akkor még tavalyra tervezték a megjelenést, aztán csak a nagy-nagy csöndet hallgathattuk – eddig. Most viszont végre belenézhetünk a játékba és jelentkezhetünk a bétára (itt), szóval kicsit felpörögtek az események.

Mi a TES: Legends? Egy, a blizzardos Hearthstone babérjaira törő, ingyen játszható stratégiai kártyajáték, mely az Elder Scrolls univerzumára, karaktereire, lényeire, istenségeire és történelmére épül. A játékmenet ismerős lehet: paklikat építhetünk, különböző játékmódokban mérhetjük össze tudásunkat ellenfeleinkkel, és sok-sok lapot gyűjthetünk, de a játék megpróbál ennél többet is nyújtani.

Kis csavarral öt fontos jellemzőt határoztak meg – erő, intelligencia, akaraterő, gyorsaság és kitartás, a paklikat ezek közül tetszőleges kettő kiválasztásával alkothatjuk meg. Minden kész deck kap egy „osztályt” az összeállításától függően, például a gyorsaság és erő jellemzők felhasználásával íjászpaklink, akaraterő és intelligencia segítségével varázslódeckünk lehet. A játékot egy történetre fókuszáló egyjátékos kampánnyal kezdjük, ezzel megszerezzük kezdeti lapjainkat öt előre kreált pakli képében, melyeken természetesen alakíthatunk is, sőt, az egyes lapok "tréningelhetők" lesznek. Később elérhetjük az Arena és Battle játékmódokat és ismerős karakterekkel találkozunk majd. Ez a kampány vezet be majd a játék kétpályás rendszerébe is, mely extra stratégiai szintet hoz a Legendsbe.

A béta jelenleg csak PC-n lesz elérhető, a végleges kiadást iPadre is tervezik.

A látványra az eddigiek alapján nem lesz panasz, mi egészen biztosan teszünk a bétával egy próbát!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward