Ironkraft: Road to Hell – Új magyar játék a láthatáron

Náci zombik, idegen megszállók, száguldás és fosztogatás. Az Invoker Studio első játéka a Gamescomon mutatkozik majd be.

Ironkraft: Road to Hell – Új magyar játék a láthatáron

A jelek szerint új erőre kapott a magyar játékipar. A NeocoreGames új Warhammer 40K játékaa stúdió eddigi legnagyobb dobásának ígérkezik, az Overon Station egy Nemere István sci-fi klasszikusa alapján készülő kalandjátékotkíván tető alá hozni, a Quernt készítő Zadbox Entertainment több mint huszonötezer fontot gyűjtött össze a Kickstarteren, az Invoker Studio csapata pedig az utóbbi évek egyik legelborultabb címén dolgozik. Az Ironkraft: Road to Hellbena második világháború egy alternatív verziójában kell majd helytállnunk, ahol egy Berlinnél lezuhant ufónak köszönhetően a németek nyerték meg a második világégést. Az emberiség elszigetelt kolóniákban él és a társadalom legfontosabb alapkövei a jó pénzért bármit beszerző, minden veszéllyel dacoló utazó „kereskedők”, akiktől inkább senki sem kérdezi meg, hogy honnan is szerezték a cuccot és miért véres-beles az összes láda.

A történet szerint egy Chris R. Petrol nevű, minden hájjal megkent csempész bőrébe bújva kell majd jó pénzért megmentenünk a világot a német katonáktól, náci zombiktól és különféle idegen létformáktól. Fontos azonban, hogy emberünk az egész hős-bizniszbe azért vág csak bele, mert jó üzletet lát benne, így az emberiség üdve mellett a bankszámlánk egyenlegét is szem előtt kell majd tartanunk a 2.5 dimenziós alkotásban.

A kép a fejlesztés korai szakaszából való

Az abszurd humor mellett az akció is igen komoly szerephez jut majd a játékban. Antihősünk becsületes országúti fosztogatóhoz méltóan rendelkezik egy igencsak durva járgánnyal, amivel nem csak repeszteni, hanem lövöldözni is tud. A kocsi az igen beszédes Annihilator nevet viseli (korábban Pinkyként futott, de a játék honlapján olvasható leírás szerint Petrol elismeri, ha hibázik, majd gyorsan kijavítja, aztán úgy tesz mint ha soha nem történt volna meg és végül pofán ver, ha emlékezteted rá) és az ígéretek szerint kedvünk szerint alakíthatjuk majd át. A honlapon olvasható szöveg tanúbizonysága szerint tehát sem a poénfaktorra, sem pedig az adrenalinpumpáló harcokra sem lesz majd panaszunk. Az első, a játékmenetet bemutató videóra sem sokat kell már várnunk, mert az Ironkraft: Road to Hell a Gamescomon mutatkozik majd be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward