Inno3D iChill GeForce GTX 275

Az Inno3D a többi neves Nvidia partnerhez hasonlóan egy ideje már készen áll a GeForce GTX 275-ös modell referencia változatával, amely gyári órajelekkel és hűtéssel üzemel. A vállalat iChill fémjelzéssel minden Nvidia kártyából készíteni szokott egy tuningolt, egyedi hűtéssel ellátott változatot is: a hírek szerint ez az újdonság is hamarosan forgalomba kerülhet.

Inno3D iChill GeForce GTX 275

Az Inno3D a többi neves Nvidia partnerhez hasonlóan egy ideje már készen áll a GeForce GTX 275-ös modell referencia változatával, amely gyári órajelekkel és hűtéssel üzemel. A vállalat iChill családnévvel minden Nvidia kártyából készíteni szokott egy tuningolt, egyedi hűtéssel ellátott változatot is: a hírek szerint ez az újdonság is hamarosan forgalomba kerülhet.

A GT200b típusú grafikus processzorral ellátott termék 240 darab stream processzorral és 448 bites memória interfésszel bír, az iChill változat 896 MB-nyi GDDR3-as memóriát hordoz majd magán. A kártya természetesen rendelkezik háromutas SLI, DirectX 10.0-s, Cuda és PhysX támogatásokkal egyaránt. A tuningolt modell alkatrészeinek hűtéséről egy Arctic Cooling Accelero Extreme videokártya hűtő gondoskodik, amely három darab 92 mm-es átmérőjű légkeverővel tartja hűvösen a terméket.

Az egyedi hűtéssel felvértezett újdonság megemelt órajeleken üzemel: a GPU a gyári 633 MHz helyett 670 MHz-en, a memória chipek a 2268 MHz helyett immáron 2350 MHz-en üzemelnek majd. A shaderek órajele alap esetben 1404 MHz-es, hogy ez az érték változik-e, arról egyelőre nincs hír. A tuning mértéke a fentiek alapján nem túl extrém (ami nem túl meglepő az alapból magas órajelen járatott chip miatt). Az Inno 3D új iChill GeForce GTX 275-ös modellje az elkövetkező hetek folyamán kerülhet a boltok polcaira, a kártya ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward