Ingyen ruhák a Black Opshoz

Ja, és a kubai kormány nem rajong a játékért! Miért? A válasz a cikkben.

Ingyen ruhák a Black Opshoz

Nem lányok, nincs semmi árleszállítás, semmi magas sarkú, a Black Ops pedig nem az új ruhaüzlet a plázában. Az Activision viszont letöltőkódokat osztogat alternatív Call of Duty: Black Ops avatár ruházatokhoz, kizárólag női karaktereknek!

Az ok, hogy csak női ruhákat osztanak, egyszerű: a Hardened és Prestige kiadásokban csak férfi avatárok részére volt felszerelés. A szörnyű sovinizmus vádját megelőzvén a Treyarch gyorsan orvosolta a hiányosságot. A GYVF8-PF7RY-28D7V-VGWV8-CFGRM kóddal SR 71 'Flight Suit', a R76BQ-CR3MF-G2TTF-9G36R-BQWJD bepötyögésével pedig egy 'Woods Outfit' üti a markotokat.

Ha már a Black Ops, akkor sokkal izgalmasabb hír, hogy a kubai kormány erősen támadja a játékot, a Fidel Castro elleni elbukott merényletet érintő jelenetek miatt. "Amit az Egyesült Államok nem volt képes véghezvinni 50 év alatt, most virtuálisan próbálja meg!" - írják a kubai újságok.

"Ez a videojáték kétszeresen is perverz. Egyrészről pozitívan tűnteti fel az Egyesült Államok illegális gyilkossági kísérleteit a kubai vezető ellen, másrészről szociopata viselkedést szimulál és plántál az Észak-Amerikai gyerekekbe és tinikbe."

A játék kezdetén át kell verekednetek magatokat a kommunista sziget fővárosán, Havannán keresztül, hogy megöljétek a fiatal lázadó vezért.

Castro több tucat merényletet élt túl, Kuba állítja, hogy ezek közül több mögött az USA áll. Egy 1998-as beszédében még el is dicsekedett ezzel a vezető: "Azt hiszem, én tartom a rekordot abban a tekintetben, hogy több gyilkossági kísérlet volt ellenem, mint bármely más politikus ellen, bármely más országban, bármikor. Azon a napon mikor meghalok, senki nem fogja elhinni." Ma 84 éves és még mindig jól tartja magát, igaz az elnökségről már lemondott testvére, Raul javára 2006-ban.

A folytatáshoz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward