Shop menü

IGÉNYES, JÓL FELSZERELT PC HÁZ A ZALMANTÓL

A Zalman egy tetszetős, jól felszerelt számítógépházat mutatott be, amely szolgáltatások és bővítőhelyek tekintetében igen-igen ütősre sikeredett. A GS1200-as típusjelzéssel ellátott termék egy teljes méretű toronyház, azaz van hely benne bőven. A termék 260 x 570 x 640 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig nem kevesebb, mint 12,4 Kg.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Igényes, jól felszerelt PC ház a Zalmantól
Galéria megnyitása

A Zalman egy tetszetős, jól felszerelt számítógépházat mutatott be, amely szolgáltatások és bővítőhelyek tekintetében is elég erősre sikeredett. A GS1200-as típusjelzéssel ellátott termék egy teljes méretű toronyház, azaz van hely benne bőven. Mérete 260 x 570 x 640 mm, súlya pedig nem kevesebb, mint 12,4 Kg.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Az alumíniumból készült vázra épülő PC ház E-ATX, ATX és micro-ATX formátumú alaplapok fogadására lett felkészítve és a gyártó közleménye szerint lehetővé teszi az processzor- és processzorhűtő cserét az alaplap kivétele nélkül is. A rendszer 350 mm-es hellyel áll a nagyméretű videokártyák rendelkezésére és összesen hét darab  PCI slotot kínál. Az 5,25 hüvelykes bővítőhelyek között hármat találunk. A ház elején egy 3,5 hüvelykes külső bővítőhely is jelen van, ahova ventilátor vezérlőt, USB 3.0-s portokat tartalmazó kivezetést vagy egyéb 3,5 hüvelykes egységet szerelhetünk be.

 

Galéria megnyitása

Ez utóbbi külső bővítőhely belső bővítőhellyé is átalakítható, így 3,5 colos merevlemezt vagy 2,5 colos SSD meghajtót is elhelyezhetünk benne. Ha már a merevlemezeknél tartunk: az új kuckó az említetten kívül összesen hat darab 3,5 hüvelykes bővítőhelyet tartalmaz, amelyek közül három darab HotSwap támogatást is nyújt: ezeknél a SATA 1,5 Gbps-os vagy SATA 3 Gbps-os merevlemezek egy-egy műanyag keretben, egy ajtó mögött foglalnak helyet, amely a ház eleje felől könnyedén kivehető, ahogy az a fenti fotón is jól látszik. A ház tetején még egy külön merevlemez dokkolót is elhelyeztek.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Az előlapi portok ezúttal a ház tetején találhatóak. A csatlakozók között a szokásos audió portok mellett most egy USB 3.0-s, három darab USB 2.0-s és egy eSATA portot helyeztek el. A rendszer hűtés tekintetében sem szégyenkezhet, ugyanis az előlap mögött két darab 92 mm-es átmérőjű légkeverő lapul, amelyek kék ledes világítást is tartalmaznak, a ház tetején egy 200 mm-es ventilátort, míg a ház hátulján egy 120 mm-es, a ház oldalán pedig egy 200 mm-es, ugyancsak ledes világítással felvértezett ventilátor bújik meg. A ház követi a mai trendeket, azaz a tápegység a ház hátulján, alul helyezkedik el és a hátlap tartalmaz furatokat a folyadékhűtő rendszerek beszereléséhez is.

Galéria megnyitása

A Zalman GS1200 hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 185 euró magasságában fog elhelyezkedni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére