Hyundai T7S - a gazdaságos Galaxy Note 8.0

A Hyundai legújabb táblagépe egészen kellemes specifikációval, valamint árral jön, és nem csak külsőleg hasonlít a Samsung újdonságára.

Hyundai T7S - a gazdaságos Galaxy Note 8.0

A Hyundai számára eddig nem sikerült az áttörést elérni a táblagépek piacán, pedig a vállalat már nem kevés időt és fejlesztői energiát fordított erre a területre. A Hyundai T7S a legfrissebb sikervárományos a gyártó berkeibe, és ha minden jól megy, ezúttal tényleg nem lehet ok a csalódásra.

Galéria megnyitása

Az eszköz ízig-vérig Samsung lett a maga szerény árcédulájához mérten. A mérnökök ugyanis nemcsak a külső jegyeket mentették át a néhány hete bemutatott Galaxy Note 8.0-ról, hanem a gépházba is egy Exynos chipet szereltek, ráadásul éppen azt, amivel a Samsung esetében is összefuthatunk. A 4412-es típuskódú lapkában a négy Cortex-A9 magot 1,4 GHz-es órajelen dolgoztatják, a grafikus feladatok felelőse pedig egy Mali-400 MP4 lesz. Az akadásoktól mentes végeredményt egy 7 hüvelykes átlójú, 1280 x 800 képpontos felbontású IPS panelen követhetjük szemmel, bár a HDMI kimenetnek köszönhetően a lehetőségek határtalanok, ha ráunnánk a viszonylag kis kijelzőre.

Galéria megnyitása

A rendszernek 2 GB-nyi memória beosztásáról kell gondoskodnia, míg a vásárlóknak 16 GB jut, és microSD-vel még további bővítési lehetőségek is vannak. Két kamerát üdvözölhetünk a fedélzeten, előre egy VGA tekint, hátra pedig egy 5 megapixeles került. Ezeknek köszönhetően sem a videóhívások alkalmával, sem pedig fotózáskor nem kell majd zavarba jönnünk. Sőt mi több, LED villanónk is lesz, így a szegényes fényviszonyok sem hozzák kínos helyzetbe a T7S-t. A kapcsolati képességei között egyetlen ponton fedezhetünk fel hiányosságot, a HSDPA kapcsán, de ezt jobbára kifelejtik még a tabletekből. Van viszont GPS, Bluetooth és WLAN is, az USB portot pedig OTG támogatással látták el.

Galéria megnyitása

A táblagép két legnagyobb problémája az operációs rendszer és az akkumulátor terén keresendő. A bekapcsolást követően ugyanis a kiöregedő Android 4.0 üdvözöl minket, míg az egész készüléknek 3300 mAh-nyi tápkapacitásból kell ellenni, ami minden bizonnyal 5-6 óránál tovább nem lesz elegendő. Egy 10,9 milliméter vastag házba valamivel komolyabb telepet is belezsúfolhattak volna.

A Hyundai T7S ára 190 dollár környékén alakul, már meg is jelent.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap