Humble Origin Bundle csupa nagy címmel

Crysis 2, Dead Space, Dead Space 3, Burnout Paradise, Medal of Honor, Mirror's Edge, Battlefield 3, The Sims 3 a pakkban.

Humble Origin Bundle csupa nagy címmel

Nyolc nagy címmel lepett meg minket a Humble Bundle és az EA, melyek ára összesen 215 dollár lenne, de mivel Humble Bundle-ról van szó a csomagért szokás szerint annyit fizetünk, amennyit akarunk. A játékok a következők: a Dead Space 3 horror tps, és a széria első része, a Dead Space; az akció-shooter Crysis 2, ebből is a Maximum Edition; a törős-zúzós versenyjáték, a Burnout Paradise: The Ultimate Box; az autentikus modern harcijáték, a Medal of Honor és végül, de nem utolsósorban a híres parkour darab, a Mirror's Edge.

Aki az átlagnál többet fizet (ez jelenleg 4,74 dollár), az ráadásként megkapja a Battlefield 3-at és a The Sims 3-at is, ez utóbbit két kiegészítőjével együtt, melyek a The Sims 3 Starter Pack részei.

A játékok futtatásához Windows alatt Origin szükséges, de közülük néhány darabhoz Steam kulcsot is ad az EA, ezek a következők: Crysis 2 Maximum Edition, Dead Space 1, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Mirror's Edge és Medal of Honor. A Sims 3-at Maces verzióban is megkapjuk. A Battlefield 3 és a Sims 3 zenéje mindenképp a miénk lesz, bármennyit is fizetünk.

Szokás szerint mi dönthetjük el, hogy a pénzünkből mennyit kapjanak a szervezők, a kiadó és különböző jótékonysági szervezetek, a különbség most annyi, hogy az EA a saját bevételét teljes egészében jótékony célokra ajánlja fel. Az akció még két hétig tart, eddig 709 442-en vették meg az igen vonzó pakkot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward