Heti mozipremierek - 2019. 1. hét

Sportdráma, sci-fi thriller, misztikus bűnügyi történet: izgalmasabban nem is indulhatna az év!

Heti mozipremierek - 2019. 1. hét

Bár a 2015-ös Creed: Apollo fiát sokan gyanakodva fogadták, az végül kritikai és anyagi értelemben is messze a várakozásokon felül teljesített. Azt, hogy vajon a folytatás, a Creed II is megismétli-e majd ezt a bravúrt, hamarosan meg fogjuk tudni, hiszen 2019. január 3-ától kezdve végre a magyar mozikban is megtekinthető lesz a címszereplő ökölvívó, és az apjával annak idején végző orosz, Ivan Drago fia, Viktor közötti összecsapásra fókuszáló sportdráma.

A borzongni vágyók a Végtelen útvesztőre válthatnak majd jegyet. Adam Robitel sci-fi thrillerében hat idegen egy őket túlságosan is jól ismerő, titokzatos ismeretlen játékszerévé válik. A társaság tagjai hamar rá kell, hogy ébredjenek, hogy a pokolbéli szabadulószobában az életük a tét.

A korunk legjelentősebb rendezői közé tartozó, kétszeres Oscar-díjas Asghar Farhadi legújabb műve, a Mindenki tudja a misztikus bűnügyi drámák kedvelőit fogja megcélozni. Az alkotásban a nehéz helyzetbe került Penélope Cruz által megformált Laura arról kénytelen dönteni, hogy egykori szerelmes, vagy férje fontosabb-e a számára.

A francia vígjátékok rajongóit a Kezedben a sorsod igyekszik majd becsalogatni a mozikba. A rossz környékről származó, de képzetlensége ellenére zongoravirtuóz Mathieu hallani sem akar arról, hogy zeneiskolába járjon. Ám amikor csak úgy kerülheti el a fiatalkorúak börtönét, hogy beiratkozik a konzervatóriumba, természetesen meggondolja magát – nem is sejtve, hogy egy, a legkeményebb smasszert is megszégyenítő tanár karmai közé kerül.

Ha inkább a legkisebbeknek is bátran ajánlható kikapcsolódást keresnénk, érdemes lesz egy pillantást vetnünk az Asterix: A varázsital titkára. Ebben a világhírű gall és cimborája, Obelix a falu druidájának, az agg Csodaturmixnak segítenek abban, hogy megtalálja méltó utódját, akinek átadhatja a sokak által hőn áhított, fogyasztóját legyőzhetetlenné tevő varázsital titkos receptjét.

Idei első felsorolásunkat az A tanítónő zárja. Ezt választva a mindössze ötéves, de a költészet terén őstehetségnek mutatkozó Jimmy és az egy előkészítő iskolában dolgozó, cél-szenvedély nélküli életén változtatni akaró Lisa furcsa kapcsolatába kaphatunk bepillantást.

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap