Heti mozipremierek - 2018. 52. hét

Itt a Rossz versek, érkezik a Ragadozó városok, jön a Holmes és Watson, és még megannyi érdekesség vár ránk 2018 végén!

Heti mozipremierek - 2018. 52. hét

Reisz Gábor 2014-es, minimális költségvetésből forgatott VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlanja az esztendő egyik bombameglepetéseként sokaknak szerzett kellemes perceket, ráadásul a kedvező kritikai fogadtatás és a díjeső sem maradt el. Magánéleti problémák, egy zátonyra futott párkapcsolat véget érésének feldolgozása, és önsajnálatba merülés: a direktor új filmje, a krisztusi korban lévő Merthner Tamás történetét elmesélő Rossz versek is a keserédes hangulatú dramedy-k iránt érdeklődőket próbálja majd megszólítani.

Ha inkább egy ifjúsági steampunk-akcióorgiához lenne kedvünk, akkor a Philip Reeve azonos című bestselleréből forgatott Ragadozó városok lehet az ideális választás. A látványos alkotásban az egy az egész világot megváltoztató kataklizma után a múlt titkait kutató Tom Natsworthy és az anyja gyilkosán bosszút állni igyekvő Hester Shaw nézetkülönbségeik ellenére kénytelenek összefogni, hogy megakadályozzák az immár mobil, más, kisebb településeket kifosztó London vezetőjét, Thaddeus Valentine-t abban, hogy végrehajtsa ördögi, milliók pusztulásával járó tervét.

A vígjátékok rajongói a Holmes és Watsonra válthatnak majd jegyet. Will Ferrell és John C. Reilly egy SNL-szkeccs ihlette komédiájában a megszokottnál jóval több bakot lövő duó vállát nem kisebb feladat nyomja, mint, hogy megmentsék Viktória királynőt Moriarty professzor cselszövésétől.

A Mirai – Lány a jövőbőlt választva a japán animáció szerelmesei sem fognak unatkozni. Mamoru Hosoda művében a kishúga, Mirai születése óta irigy és rosszkedvű, négyéves Kun egy mágikus kertben járva találkozik a varázslatos módon felcseperedett lánnyal. A szerepek így felcserélődnek, és a testvérek egymást támogatva másznak ki a kalamajkából.

A Cápi Kapitány – Kalandos vizeken a legkisebbeket igyekszik majd szórakoztatni. Jan Stoltz és Hubert Weiland rajzfilmjében a kicsiny termete ellenére rettenthetetlen címszereplő egy őt tévedésből emberrablónak néző admirális elől menekülve él át válogatott izgalmakat.

Felsorolásunkat az Én vagyok a Vihar zárja. Daniele Luchetti drámájában egy közmunkára ítélt pénzügyi tanácsadó esélyt kap arra, hogy a szegényeken segítve bűnbocsánatot nyerjen egykori vétkeiért – ám miképpen az köztudomású, az élet nem tündérmese.

A heti mozipremierek az alábbiak:

  • Rossz versek
  • Ragadozó városok
  • Holmes és Watson
  • Mirai – Lány a jövőből
  • Cápi Kapitány – Kalandos vizeken
  • Én vagyok a Vihar

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap