Heti mozipremierek - 2018. 51. hét

Itt az Űrdongó, magyar Lem-adaptáció érkezik, Mary Poppins visszatér és maga a híres-hírhedt kalandor, Francois Vidocq is akcióba lendül!

Heti mozipremierek - 2018. 51. hét

Annak dacára, hogy a kritikusok jellemzően nem voltak elragadtatva Michael Bay Transformers-pentalógiájától, sőt, Shia LaBeouf sem rejtette véka alá, hogy kicsit sem zárta a szívébe a számára világhírt hozó franchise-t, az eddigi felvonások igen jól teljesítettek a kasszáknál. Azt, hogy a széria első spin-offja, a korábban stop-motion technikával tető alá hozott műveiről híressé vált Travis Knight által rendezett Űrdongó meg tudja-e majd ismételni elődjei zajos sikerét, hamarosan meg fogjuk tudni. A december 20-án érkező, korunk helyett 1987-ben játszódó sci-fi a címszereplő autobot eredettörténetére fókuszál.

A francia filmek rajongói két, meglehetősen eltérő alkotásra válthatnak majd jegyet. A Párizs császára modern kriminalisztika egyik atyjának tekintett, rablóból a legkiválóbb pandúrrá átvedlett Francois Vidocq életének kalandos, de a tényeket deklaráltan lazán kezelő, izgalmakban bővelkedő feldolgozása.

Míg a Hozzám jössz, haver? mellett döntve a tanulóvízuma elvesztését követően kényszerből legjobb barátjával, Freddel színleg házasságot kötő Yassin hányattatásait ismerhetjük meg.

A családbarát kikapcsolódást keresőknek a Mary Poppins visszatér lehet az ideális választás. A klasszikus történet az eredeti események után harminc évvel játszódó folytatásában a varázslatos képességekkel bíró dadus újra a Banks család segítségére siet.

A komolyabb témákat kedvelők a Silvio és a többiekre válthatnak majd kegyet. Ez, ahogy azt a cím alapján könnyedén ki lehet találni, Olaszország híres-hírhedt ex-miniszterelnökének, az évek során megannyi botrányba belekeveredő Silvio Berlusconinak a viselt ügyeit veszi górcső alá.

A hazai filmgyártás szerelmeseit Az Úr hangja fogja megpróbálni becsalogatni a mozikba. Ez Stanislaw Lem azonos című regényének korunk Magyarországára átültetett, családi krimibe csomagolt változata, amiben a hetvenes évek óta nem látott apját kereső Péter indítja be az egész bolygót megváltoztató történéseket.

Felsorolásunkat a John Lennon és Yoko Ono: Imagine zárja. A tragikus sorsú énekes és kedvese 1972-es zenés művész-dokumentumfilmjének felújított változatát választva bepillantást nyerhetünk a páros hétköznapjaiba, és az egyik leghíresebb album születésébe.

A heti mozipremierek az alábbiak:

December 20.

  • Űrdongó
  • Párizs császára
  • Hozzám jössz, haver?
  • Mary Poppins visszatér
  • Silvio és a többiek
  • Az Úr hangja
  • John Lennon és Yoko Ono: Imagine

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap