Heti mozipremierek - 2018. 50. hét

Aquaman és Pókember rajongói mellett a vígjátékok, vagy a dokumentumfilmek rajongói sem fognak unatkozni a héten!

Heti mozipremierek - 2018. 50. hét

A szuperhősök népszerűségét jól mutatja, hogy az eddigi adatok alapján 2018 tíz legtöbb bevételt hozó filmje közül hat az átlagemberek felett álló igazságosztók kalandjai körül forgott. Ennek tükrében aligha meglepő, hogy az Aquamant komoly várakozás előzi meg, hiszen a Jason Momoa főszereplésével készült mű, amiben a félig ember, félig atlantiszi címszereplőnek be kell bizonyítania, hogy méltó a víz alatti birodalom vezetésére, az esztendő egyik utolsó nagy dobásának ígérkezik.

Megeshet, hogy a Marvel univerzuma közelebb áll a szívünkhöz, mely esetben a Pókember - Irány a Pókverzum lehet az ideális választás. Ebben különböző dimenziók más-más személyiségekkel bíró hálószövői fognak össze, hogy együttes erővel megálljt parancsoljanak a gonosznak.

A dokumentumfilmek rajongói két alkotásra válthatnak majd jegyet. Az a művészet templomai: Klimt és Schiele - Amor és Psyche - A szecesszió születése értelemszerűen Gustav Klimt és Egon Schiele munkásságára, illetve életük főbb állomásaira fókuszál.

Míg a McQueen a megannyi fontos-híres személyiséget vevői, sőt, feltétlen tisztelői között tudó, de sikerei ellenére életének önkezével véget vető divattervezőnek, Alexander McQueen-nek állít emléket.

James Cox életrajzi drámáját, a Milliárdos fiúk klubját is valódi események ihlették. Ezt választva a gyors gazdagság ígéretével csábító, módfelett karizmatikus, ám végül gyilkosságért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Joseph Jeremy Hunt és jobbkeze, Dean Karny történetét ismerhetjük meg.

Felsorolásunkat az Álommeló zárja. Jennifer Lopez legújabb vígjátékában a színésznő által alakított Maya egyik napról a másikra bolti eladóból egy multi a gazdagok és hatalmasok mindennapjait élő specialistája lesz – de mivel előrelépését nem képességeinek, hanem hazugságoknak köszönheti, teljes erőbedobással azon kell lennie, hogy svindlijei ne temessék maguk alá.

A heti mozipremierek az alábbiak

December 13.

  • Aquaman
  • Pókember - Irány a Pókverzum
  • Klimt és Schiele - Amor és Psyche - A szecesszió születése
  • McQueen
  • Milliárdos fiúk klubja
  • Álommeló

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap