Heti mozipremierek - 2018. 43 hét

Michael Myers visszatér, elmebeteg mesterlövész tart rettegésben fiatalokat, budapesti legénybúcsúkon nevethetünk, és még megannyi érdekesség vár ránk a héten!

Heti mozipremierek - 2018. 43 hét

Bár a vegytiszta gonoszságot jelképező, elpusztíthatatlan Michael Myers kilenc filmben követte a maga lomha, de kitartó módján áldozatait, sokak szerint a Jamie Lee Curtis főszereplésével készült, 1978-as eredeti volt a Halloween-széria csúcspontja. A hamarosan érkező, egyszerűen csak Halloweennek keresztelt epizód ezért mit sem törődik a minőségben jeles elődjükhöz fel nem érő felvonásokkal: helyette azokat meg nem történtté téve, a negyven évvel korábbi események szörnyű hatásaitól szabadulni soha nem bíró Laurie Strode, és az elmegyógyintézetből megszökő, emberbőrbe bújt szörnyeteg párharcára fókuszál.

Ha inkább máson borzongnánk, akkor a Defekt méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Az Éjféli etetést is jegyző Kitamura Rjuhei horrorjában egy kietlen vidéken járó, baráti társaság egy eszelős mesterlövésszel kénytelen megküzdeni az életben maradásért.

Amennyiben egy digitálisan felújított klasszikus tekintenénk meg, az Egri csillagok lesz az ideális választás. Gárdonyi Géza regényének Várkonyi Zoltán által rendezett adaptációját aligha kell bárkinek is bemutatni.

Az akciófilmek rajongói a 22 mérföldre válthatnak majd jegyet. A CIA kötelékében álló, egy rendkívül értékes informátort védő James Silva dolga látszólag nem is lehetne egyszerűbb, hiszen társaival együtt csupán 22 mérföldet kellene megtennie épségben a repülőtérig. Ám mivel a célszemély túl sokat tud ahhoz, hogy ellenlábasai életben hagyják, az eredeti tervek szerint sima út hamar rémálommá válik.

A Libabőr 2. – Hullajó Halloween-nek hála, a családi vígjátékokat preferálók sem fognak szórakozás nélkül maradni. A hazánkban is ismert könyvsorozatra épülő műben újfent R. L. Stine kimeríthetetlen fantáziájának rémszüleményei szabadulnak el, és a Jack Black által alakított író fiatal szomszédjával együtt kénytelen a gonosz goblinok, illetve hasonló teremtmények nyomába eredni.

Hazánkra fővárosára sokan mint Európa egyik, ha nem a legvonzóbb buliközpontjaként tekintenek. Így vannak ezzel a Legénybúcsú Bt. szereplői is, akik házasság előtt álló férfiaknak szerveznek felejthetetlen mulatságokat Budapesten – ám ahogy az egy francia vígjáték esetében illik, természetesen semmi sem a várakozások szerint alakul.

A krimikedvelőket az A bűnös csalogathatja majd be a moziba. A feszült hangvételű dán bűnügyi drámában a készenléti diszpécserként dolgozó Asger Holm számára egy rutinmunkának tűnő segélyhívás megannyi titkot rejtő, személyes üggyé válik.

Felsorolásunkat a jeles zenész pályafutásának hatvanadik évét ünneplő koncertfilm, a Cliff Richard Live from Manchester 2018 zárja.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Október 25.

  • Halloween
  • Defekt
  • Egri csillagok
  • 22 mérföld
  • Libabőr 2. – Hullajó Halloween-
  • Legénybúcsú Bt.
  • A bűnös
  • Cliff Richard Live from Manchester 2018

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap