Heti mozipremierek - 2018. 42 hét

Életrajzi film Neil Armstrongról, vígjátékok vagy épp családbarát rajzfilm: ez a hét is változatos lesz!

Heti mozipremierek - 2018. 42 hét

Bár Neil Armstrong örökre beírta magát a történelembe az elsőként a Holdra lépő férfi életéről a többség vajmi keveset tud. A Kaliforniai álom és a Whiplash rendezőjének új életrajzi drámája, az Az első ember ezért a legendák helyett a tényekre fókuszál, és azok alapján mutatja be a világhírű asztronauta legküzdelmesebb időszakát.

Ha inkább egy keserédes vígjátékra vágyunk, akkor a Nyitva méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Nagypál Orsi első nagyjátékfilmjében Fanni és Bálint azzal igyekeznek megmenteni kifulladófélben lévő kapcsolatukat, hogy megfogadják, nem zárkóznak el a szexuális kalandok elől, hanem minden lehetőségre lecsapnak.

A párkapcsolatok a Patrick – Ebbel szebb az életben is komoly szerephez fognak jutni. A brit komédiában ugyanis a Beattie Edmondson által alakított Sarah egy nagyanyjától megörökölt, elkényeztetett, horkoló-nyáladzó mopsz nevelése közben teszi helyre életét.

A francia vígjátékok rajongói az A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadtra válthatnak majd jegyet. Romain Puertolas hazánkban is megjelent sikerkönyvének adaptációjából egy soha nem látott apjával találkozni akaró, ráadásul egy csodás nővel első látásra szerelembe eső indiai fakír történetét ismerhetjük meg, aki egy IKEA szekrénybe szorulva egész Európát bejárja, és eközben megannyi emberi sors tárul fel előtte.

A Pelyhes -Kalandra fel!-nek hála, a legkisebbek sem fognak unatkozni. Az izlandi-belga koprodukcióban készült animációs filmben egy kismadárnak új barátjai segítségével meg kell találnia a családját, és egyben meg kell küzdenie a tél beköszöntével zorddá váló időjárással.

Felsorolásukat a Hollywood Banker zárja. Rozemyn Afman dokumentumfilmjéből apja, a filmfinanszírozást forradalmasító, megannyi alkotás létrehozásában segédkező bankár, Frans Afman történetét ismerhetjük meg.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Október 18.

  • Az első ember
  • Nyitva
  • Patrick - Ebbel szebb az élet
  • A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt
  • Pelyhes -Kalandra fel!
  • Hollywood banker

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap